Aquest dilluns 5 de març ha començat el curs formatiu de comerç internacional per a la indústria càrnia, organitzat conjuntament per la Federació Catalana d’Indústries de la Carn (FECIC) i la Universitat de Vic (UVic), gràcies a l’acord de col•laboració signat per les dues entitats el curs passat.
La primera edició d’aquest diploma té com a objectiu formar professionals en mercats exteriors, que siguin capaços de portar a terme la gestió diària del procés d’internacionalització de les empreses, tant a nivell d’exportació, com de gestió duanera, el transport internacional, els pagaments internacionals i el seguiment comercial de clients.
El curs, que finalitzarà el 9 de juliol, ofereix una formació completa sobre l’operativa administrativa i comercial que cal dur a terme dins un departament de comerç exterior, tot combinant la teoria amb la pràctica i facilitant als alumnes uns coneixements amplis d’aquesta matèria. El programa també té previst la realització de col·loquis amb representants del Departament de Salut de la Generalitat i del Ministeri d’Agricultura, Alimentació i Medi Ambient.
La coordinació dels estudis i el professorat d’aquest diploma de 140 hores de durada va a càrrec de la Facultat d’Empresa i Comunicació de la universitat osonenca, que és on s’imparteixen les classes.
Aquest diploma s’emmarca dintre el Pla Sectorial 2010-2014 de la FECIC i està en línia amb els objectius del seu projecte estratègic de Catalonia Land of Meat, per potenciar la internacionalització de les empreses, per mitjà de la millora de la formació del personal.
La UVic promou la formació a la indústria càrnia
Aquest dilluns ha començat un curs d’especialització en comerç internacional per al sector.
ARA A PORTADA
Publicat el 07 de març de 2012 a les 17:48
Et pot interessar
-
Economia
Ramaders d'Osona afectats per la pesta porcina del 2001: «No sé com ho vam resistir, no sabies on posar el bestiar»
-
Economia
El GDT reivindica la crisi de la pesta porcina com «una oportunitat» per «transformar el model»
-
Economia
El Govern avala l'ERTO que afecta 450 treballadors del Grup Jorge a Osona pel brot de pesta porcina
-
Economia
La CUP aposta per la diversificació del model productiu per posar fre al «monocultiu de porcs i turistes»
-
Economia
«Macrocultiu» o diversificació: la pesta porcina accelera el debat sobre el model econòmic a Osona
-
Economia
Moltes reserves als allotjaments i restaurants d'Osona durant el pont de la Puríssima
