El segon esmorzar de treball serà al Museu Industrial del Ter i continuarà amb la línia d'expert a empresari: 60 minuts perquè l'expert exposi temes de gestió empresarial d'interès per les petites i mitjanes empreses, i 30 minuts pel debat i per prendre un cafè.
ARA A PORTADA
Publicat el 22 d’abril de 2007 a les 09:08
Et pot interessar
-
Economia
Ramaders d'Osona afectats per la pesta porcina del 2001: «No sé com ho vam resistir, no sabies on posar el bestiar»
-
Economia
El GDT reivindica la crisi de la pesta porcina com «una oportunitat» per «transformar el model»
-
Economia
El Govern avala l'ERTO que afecta 450 treballadors del Grup Jorge a Osona pel brot de pesta porcina
-
Economia
La CUP aposta per la diversificació del model productiu per posar fre al «monocultiu de porcs i turistes»
-
Economia
«Macrocultiu» o diversificació: la pesta porcina accelera el debat sobre el model econòmic a Osona
-
Economia
Moltes reserves als allotjaments i restaurants d'Osona durant el pont de la Puríssima
