L'objectiu del curs és aconseguir la inserció laboral de les persones participants, que tenen motivació per aprendre i treballar en el sector de l'hosteleria i l'alimentació. Així, entre d'altres temes, els alumnes aprendran la manipulació, conservació i refrigeració d'aliments, l'elaboració i la presentació de plats, tècniques adequades en els processos organitzatius d'una cuina, etc.
ARA A PORTADA
Publicat el 28 de gener de 2008 a les 16:58
Et pot interessar
-
Societat El FLIC festival torna a Vic amb l'objectiu de fomentar el gust per la lectura i l'hàbit lector
-
Societat Renfe posa en marxa les escales mecàniques de l'estació de tren de Vic
-
Societat A la recerca de talent: Bon Preu es desplaça a Vic per fer entrevistes de feina
-
Societat Comença la campanya de vacunació contra la grip i la Covid a Osona
-
Societat La geolocalització i una trucada: així han recuperat a Manlleu un mòbil robat a Vic
-
Societat Arriba una nova edició de la Cursa infantil i juvenil adaptada de Vic