Una empresa osonenca es llença al sector del «food truck»

La gastronomia de la comarca, a peu de carrer

Publicat el 29 de gener de 2015 a les 16:54

L'Osonenca. Foto: El Graeller Rieller


L’street food (gastronomia mòbil amb una rulot) s’està estenent pel territori. Es tracta d’un menjar que antigament havia estat vinculat a la poca qualitat i al fast food més americà. Ara, però, han canviat els conceptes, i ja són molts xefs de renom que han condicionat el seu food truck (camió cuina) i ofereixen menjars exquisits a peu de carrer.

Amb aquesta filosofia, una empresa osonenca de càtering, El Graeller Rialler, s’ha llençat dins aquest sector emergent, amb l’Osonenca, una rulot Moncayo del 1981, totalment restaurada per ser una cuina mòbil i amb un ventall de plats on els ingredients són tots d’Osona. La idea principal és oferir un assortit de tapes de qualitat amb productes de proximitat.

L’Osonenca està encarada a aquell públic que desitja fer un dinar diferent o un berenar-sopar original, amb un menú que no deixa indiferent. La rulot  també anirà a unes quantes fires durant l’any.

La presentació oficial, amb tast de productes, està previst per aquest divendres 30 de gener a les 20:00 hores, dins el marc del Casar-se a Osona, al recinte firal de El Sucre de Vic.

La carta de l’Osonenca

Entrepà l’emboirat: fusió de productes de la comarca, costella de porc, formatges, ous de guatlla, contrast de cansalada virada i pa d’Osona.

Cucuruxu porcí: cornet amb costella rostida banyada amb salsa “riallera” i guspires de xocolata negre.

Croquetes de Masies: croquetes de l’àvia, de llangonissa, de formatges i de bull blanc i negre.

Patates del bufet amb salsa “riallera”.

Morro de porc amb mel.