Un grup d'alumnes i professors de l'Institut Antoni Pous de Manlleu van ser a Kalamatas (Grècia) la setmana passada en el marc de les activitats del projecte Erasmus+ "Highway to Health". El centre de Manlleu fa anys que forma part d'aquesta iniciativa. Cinc països han participat en el projecte d'enguany per tractar conjuntament temes relacionats amb la salut durant els últims tres cursos.
Tal com explica l'institut en una nota, a banda de la salut, es van treballar alguns aspectes sobre el benestar emocional a través d'algunes activitats. També es van dur a terme altres activitats relacionades amb el patrimoni europeu, com la visita a les runes de Messene.
Alumnes de l'Institut Antoni Pous en una trobada Erasmus+ a Grècia
El centre ha participat un any més en el projecte "Highway to Health"
ARA A PORTADA
-
Set persones detingudes en un nou dispositiu contra la multireincidència a Vic i Manlleu Irene Giménez Vinyet
-
El GDT reivindica la crisi de la pesta porcina com «una oportunitat» per «transformar el model» Irene Giménez Vinyet
-
Ramaders d'Osona afectats per la pesta porcina del 2001: «No sé com ho vam resistir, no sabies on posar el bestiar» Redacció
-
La CUP aposta per la diversificació del model productiu per posar fre al «monocultiu de porcs i turistes» Irene Giménez Vinyet
-
«Macrocultiu» o diversificació: la pesta porcina accelera el debat sobre el model econòmic a Osona Irene Giménez Vinyet
Publicat el 25 d’agost de 2021 a les 17:55
Et pot interessar
-
Societat
Obriran un centre privat de diagnòstic per la imatge a Vic que inclou un TAC poc invasiu
-
Societat
Espinelves posa punt i final a la Fira de l'Avet amb uns 120.000 visitants
-
Societat
Vic celebra el Nadal amb un centenar de propostes repartides per tots els barris de la ciutat
-
Societat
Maria Nicolau posa en el punt de mira el menjar de l'Hospital de Vic: «Em va impactar»
-
Societat Què fer aquest cap de setmana a Osona i el Lluçanès: 12, 13 i 14 de desembre
-
Societat
El Govern avala l'ERTO que afecta 450 treballadors del Grup Jorge a Osona pel brot de pesta porcina
