VÃDEO Què menja Ferran Latorre durant una expedició?
L'alpinista destaca la importància de les sopes i dels aliments liofilitzats | Actualment, ja ha finalitzat el procés d'aclimatació per poder aconseguir fer el cim del Makalu, a l'Himalàia, a 8.463 metres d'altura
Ara a portada
Publicat el 20 de maig de 2016 a les 16:06
L'alpinista Ferran Latorre s'ha proposat coronar les 15 muntanyes de 8.000 metres sense necessitar oxigen artificial. Actualment Latorre ja ha finalitzat el procés d'aclimatació per poder aconseguir fer el cim del Makalu, a l'Himalàia, a 8.463 metres d'altura. Enmig d'aquest procés, l'alpinista ha explicat als seguidors què menja durant una expedició.
L'alpinista explica que en un campament base es menja com a casa. Ara bé, mentre camina o fa exercici acostuma a prendre petits preparats i gels, sobretot el dia del cim, i també consumeix les clàssiques barretes energètiques, i molta beguda isotònica rica en carbohidrats, explica Latorre. Per esmorzar, toca un "cafè amb llet i galetes", relata. Pel que fa als àpats grossos, destaca la importància de la sopa i del puré de patates. Tampoc hi falten, però, els embotits que els descriu com un "element molt salvador", entre altres aliments com el pa amb paté i formatge, i els menjars liofilitzats.
Et pot interessar
-
Municipis Les notícies més llegides de la setmana
-
Municipis Olost farà una consulta per decidir si surt o es manté a la comarca del Lluçanès
-
Municipis L'Art Fest de Torelló omplirà de grafitis més de 150 metres de paret de l'Institut Cirvianum
-
Municipis Mor el conductor d'un cotxe en un xoc frontal a la C-25 a Sant Sadurní d’Osormort