El grup Bon Preu compra la Casa Comella

L'empresa ha presentat l’única oferta a la subhasta. L’ha adquirida per 1.111.000 euros.

Redacció Osona.com
16 de novembre del 2011
Façana de la Casa Comella.
Façana de la Casa Comella. | Adrià Costa
Façana de la Casa Comella. Foto: Adrià Costa

Aquest migdia, a les 12:00 hores, s’han obert les pliques de la licitació de la compra de la part de Casa Comella que és propietat de l’Ajuntament de Vic. La venda s’ha adjudicat al grup Bon Preu, que ha estat qui ha presentat l’única oferta, a través d’una empresa seva (GesdiSAUP). L’oferta complia totes les condicions que havia demanat l’Ajuntament.

Finalment, Bon Preu pagarà 1.111.100 euros més IVA, que és el que ha licitat l’empresa. El preu de sortida s’havia fixat en 800.000 euros.

Bon Preu ha comprat Casa Comella amb l'objectiu de convertir-la en la seva seu social corporativa. La idea és poder-hi celebrar alguns actes institucionals d'importància.
Amb aquesta compra l'empresa aconsegueix l'objectiu de poder comptar amb una seu social ubicada en un edifici amb una dimensió arquitectònica i històrica molt important. En aquests moments ja s'han iniciat les reformes del nou espai.

La compra-venda, o sigui, la signatura davant del notari, no es podrà fer, al menys, fins després del proper ple municipal, el 19 de desembre. Recordem que en el passat ple es va aprovar a la desafectació de la qualificació jurídica de domini públic per estar afecta a un servei públic de l’edifici Casa Comella, un tràmit que permetria la seva venda. Per un error jurídic (s’havia d’aprovar per majoria absoluta i no simple), la votació va quedar anul•lada i s’haurà de repetir en la propera sessió del 19 de desembre.

Més informació de la venda de la Casa Comella

Arxivat a