Isaac Peraire demana que el cessin com a director de l'Agència de Residus de Catalunya

A través d'una carta, el de Prats de Lluçanès fa la petició a Sílvia Paneque, consellera de Territori, Habitatge i Transició Ecològica

Isaac Peraire, en una imatge d'arxiu
Isaac Peraire, en una imatge d'arxiu | Josep M. Montaner
Redacció
04 de setembre de 2024, 14:49
Actualitzat: 14:53h

Isaac Peraire ha demanat a la consellera de Territori, Habitatge i Transició Ecològica, Sílvia Paneque, que el cessi com a director de l'Agència de Residus de Catalunya. El de Prats de Lluçanès ha fet la petició a través d'una carta que ha fet pública a través de les xarxes socials aquest migdia de dimecres.

Peraire, vinculat a ERC i qui ha estat al capdavant de l'ARC durant els darrers tres anys, ha pres la decisió després del canvi al govern de la Generalitat, ara en mans del PSC: "El context ha canviat", explica, tot afegint que "les últimes eleccions al Parlament de Catalunya van dibuixar noves majories que van desembocar a un nou govern del qual no formaré part per diferències ideològiques i de projecte".

A la carta, el també exalcalde de Prats, repassa la seva trajectòria per l'Agència de Residus de Catalunya posant en valor la feina feta els últims anys i la de "l'equipàs" que l'ha acompanyat durant tot el temps que ha estat al capdavant de la institució.

"Ha estat un autèntic honor formar part del Govern de la Generalitat", insisteix a l'escrit, i desitja sort a la consellera Paneque "amb qui he tingut i agraeixo una bona relació política".

Ara, assegura que emprèn "un nou camí apassionant", en el qual, diu, mantindrà la militància política i el compromís "amb el meu poble, Prats de Lluçanès, la meva comarca, el Lluçanès, i el meu país, els Països Catalans".

Arxivat a