Casa Tarradellas incrementa les vendes un 7,8% al 2008

Publicat el 06 de març de 2009 a les 17:02
 
En termes de volum de producció, l’any 2008 Casa Tarradellas va elaborar 71.700 tones de plats preparats refrigerats i 73.300 tones d’elaborats carnis.
 
L’evolució positiva de la companyia ha anat sempre acompanyada per una important política d’inversions. En aquesta línea, s’ha posat en marxa un nou centre de producció al polígon industrial de Mas Galí (Gurb) pel que Casa Tarradellas ha destinat una inversió de més de 30 milions d’euros. La nova planta està dedicada a l’elaboració de pizzes, ampliant la seva capacitat de producció i obrint nous camins per a la innovació en aquest mercat. La nova planta de producció es suma a les altres quatre amb les que la companyia compta per elaborar els seus productes refrigerats i carnis.
 
Sobre Casa Tarradellas
 
Casa Tarradellas és una de les companyies líder en el sector d’alimentació a l’Estat espanyol i es troba també entre les 10 marques més valorades pels consumidors espanyols. L’empresa elabora pizzes fresques, espetec, llescats (pernil cuit i bacó), patés, quiches i sandvitxos farcits. Ha aconseguit el Certificat de Seguretat Alimentaria segons la Norma Internacional ISO 22000 (any 2007), el Certificat del Sistema de Gestió de la Qualitat Total segons la Norma Internacional ISO 9001 (any 1995), el Certificat del Sistema de Gestió Ambiental segons la norma ISO 14001 (any 1998), el Certificat de Validació Europea de Qualitat Ambiental EMAS (any 2000) i la certificació de producte ECA (any 2002) que garanteix la qualitat dels productes elaborats per l’empresa.