"La creacio del nou centre d'elaboració de precuinats de Casa Tarradellas forma part de la voluntat de la marca de mantenir el seu lideratge en pizzes i continuar fidel al seu esperit d'innovació en la categoria, on a més de pizza elabora sandvitxos, entrepans i quiches", ha explicat la companyia en un comunicat.
NOTA DE PREMSA
CASA TARRADELLAS
CASA TARRADELLAS
Casa Tarradellas inverteix 30 Milions d'€uros en la construcció d'un nou centre productiu
El nou complex s'ubicarà a Mas Galí (Barcelona) al costat de l'actual planta de precuinats
Casa Tarradellas crearà 100 nous llocs de treball per cobrir les operacions al nou centre productiu
Casa Tarradellas ha iniciat la construcció de les installacions d'un nou complex a Mas Galí (Gurb, Barcelona) que es dedicarà a l'elaboració de productes elaborats a base de pa. La construcció del nou centre productiu, al que Casa Tarradellas destinarà una inversió de 30 Milions d'€uros, suposarà la creació de 100 nous llocs de treball que se sumaran als 1.200 empleats que ja té l'empresa.
La inversió total servirà per la millora de línies i ampliació de les installacions dedicades a l'elaboració de productes a base de pa. En aquest sentit, permetrà que l'empresa ampliï la seva capacitat productiva anual en l'elaboració de precuinats. Casa Tarradellas inicia el procés de selecció per aquestes noves places de treball, que quedarà obert fins que es cobreixin les 100 vacants. L'assignació de cada candidat a un determinat lloc de treball es farà valorant el seu perfil segons la seva formació i experiència prèvia.
Aquest nou complex se sumarà als quatre centres de producció actuals de l'empresa, ubicats a Gurb i Vic. A través de l'activitat dels quatre centres, que en total sumen una superfície de més de 100.000m2, Casa Tarradellas va produir l'any 2006 més de 120.000 tones de productes, entre els que s'inclouen pizzes fresques, espetec, llescats (pernil cuit i bacó), patés, quiches i sandvitx farcit.
La creació del nou centre d'elaboració de precuinats de Casa Tarradellas forma part de la voluntat de la marca de mantenir el seu lideratge en pizzes i continuar fidel al seu esperit d'innovació en la categoria, on a més de pizza elabora sandwichs, entrepans i quiches. Actualment l'empresa ofereix als consumidors 15 varietats de pizza amb recepta acabada i en diferents formats (gran, mitjana i petita), dues varietats de pizza farcida calzone i el darrer llançament, la base de la pizza sense ingredients perquè els consumidors la preparin al seu gust.
Amb una facturació de 470 milions d'euros l'any 2006 (un 11% superior a la del 2005), en els últims 3 anys Casa Tarradellas ha realitzat una inversió consolidada de 60 milions d'euros en maquinària i millora d'installacions. La construcció d'aquest nou centre productiu representa una ampliació de les dues installacions que l'any 2003 es van construir al polígon Mas Galí orientades a l'elaboració de especialitats càrniques i precuinats respectivament.