La cafeteria-restaurant i el menjador de l'Hospital Universitari de Vic s'han convertit en establiments que promouen una dieta saludable i mediterrània. Així ho confirma l'acreditació AMED que han rebut per part de l'Agència de Salut Pública de Catalunya. Dolors Coll, cap de Promoció de la Salut a la Catalunya Central, va entregar el certificat la setmana passada als responsables del Consorci Hospitalari de Vic (CHV).
L’objectiu del programa AMED és promoure l’alimentació mediterrània i l’oci actiu als establiments de restauració, en especial els de menú diari. Els restaurants acreditats estan senyalitzats amb un adhesiu a l’exterior que els identifica com a establiments AMED.
La recuperació d'aquesta acreditació, que ja s’havia obtingut per primera vegada el 2014, s’emmarca en les activitats de prevenció i promoció de la salut dirigides a ciutadans i professionals que s’impulsen a l’Hospital.
Aquesta iniciativa suposa un nou salt de qualitat en l’oferta de restauració, després que l’any passat es recuperés l’ús de les cuines del centre per garantir la preparació in situ del menjar. De fet, els últims dos anys les queixes i suggeriments relacionats amb el menjar s’han reduït a la meitat.
Dieta mediterrània i fruita fresca als restaurants de l'Hospital de Vic
El centre recupera l'acreditació que ja havia rebut el 2014
ARA A PORTADA
Publicat el 17 de juliol de 2021 a les 16:39
Et pot interessar
-
Societat
Finalitzades les reformes de la plaça Catalunya de Sant Julià de Vilatorta
-
Societat
Els Bombers rescaten dos gossos d'una cinglera a Santa Cecília de Voltregà
-
Societat
Una mirada social a la muntanya
-
Societat
S'ajornen les obres de remodelació del Cirvianum de Torelló
-
Societat
L'Ajuntament de Vic ha obert més de 50 expedients per sospita d'infrahabitatge
-
Societat
Tona es prepara per la Festa Major de Sant Andreu amb protagonisme especial de la Fira Joc-Joc
