Dos centellencs triomfen a la Festa de la Ratafia de Santa Coloma de Farners

L'elaboració de Joan Mas i Jaume Guinovart queda en la segona posició

Joan Mas i Jaume Guinovart, premiats amb la segona posició del concurs de la Festa de la Ratafia de Santa Coloma de Farners.
Joan Mas i Jaume Guinovart, premiats amb la segona posició del concurs de la Festa de la Ratafia de Santa Coloma de Farners. | Festa de la Ratafia de Santa Coloma de Farners.
11 de novembre de 2024, 11:28
Actualitzat: 11:31h

Els centellencs Joan Mas i Jaume Guinovart han triomfat en el 43è concurs de la Festa de la Ratafia de Santa Coloma de Farners, una cita inaudible pels amants d'aquest licor. En l'edició d'enguany, hi han participat un total de 301 elaboracions. Els de Centelles han aconseguit la segona posició amb el seu licor, en una final disputada amb només les deu millors ratafies presentades.

Els darrers anys, Mas i Guinovart ja han fet podi, essent primers en diverses edicions. Aquest 2024, la ratxa no afluixa i, des de Centelles, continuen elaborant una de les millors ratafies del planeta combinant qualitat, olor, sabor i aroma únic. El jurat d'enguany estava format per les sommeliers Anna Casabona i Victòria Ibáñez, el xef Lluc Quintana, la periodista Trinitat Gilbert i Xavier Codina, de la Ratafia Russet d'Olot.

Arxivat a