Dos mil tastets d'escudella i carn d'olla

Segona edició de les Jornades gastronòmiques, amb menús a 24 restaurants de la comarca.

Publicat el 18 de febrer de 2013 a les 18:57
Jornades gastronòmiques de l’escudella i la carn d’olla a Vic. Foto: Josep Maria Costa

El Gremi d’Hostaleria d’Osona i la Fundació Osona Gastronomia, juntament amb l’Ajuntament de Vic, organitzen la segona edició de les Jornades gastronòmiques de l’escudella i carn d’olla. Aquesta activitat es porta a terme del 15 al 24 de febrer, amb un menú d’escudella i carn d’olla que es pot degustar a 24 restaurants de la comarca d’Osona que s’ha adherit a la proposta.

La cirereta del pastís, però, ha tingut lloc aquest cap del setmana, del 15 al 17 de febrer, on s'ha pogut gaudir d’un programa d’activitats gastronòmiques, amb tallers de cuina, degustacions, tasts i presentació de productes, a la carpa que es va instal·lar al carrer Verdaguer de Vic, a l’entrada del carrer Major. Com a data destacable, dir que es van servir uns 2.000 tastets d'escudella i carn d'olla.

El programa també va incloure un mercat d’artesans alimentaris i una trobada de vi i cervesa, durant tot el cap de setmana, a la plaça Major.

Aquestes jornades tenen com a objectiu fomentar el turisme gastronòmic a Vic i a la comarca d’Osona, que beneficia un ampli sector que inclou restaurants, allotjaments, comerç, industria alimentària, artesans de boca i el sector serveis en general. Aquesta activitat esta inclosa dins el projecte de la candidatura de Vic, ciutat UNESCO de la Gastronomia , la qual, precisament, va rebre fa uns dies el suport del Govern de la Generalitat.

Programa de les activitats a la carpa

Més informació i restaurants adherits





Galeries de fotos:
- 2013 (Josep Maria Costa)
- 2012 (Josep Maria Costa)