El Club Boira organitza un sopar de cigars a Tona

L’expert José Andrés Colmena explica el procès d’elaboració dels habans.

Publicat el 20 de maig de 2010 a les 17:34
José Andrés Colmena explica el procés d’elaboració dels habans, en el marc del sopar a la Ferreria de Tona. Foto: Club Boira

Aquest dimarts, el Club Boira de la comarca d’Osona va celebrar un “sopar de cigars”  al Restaurant la Ferreria de Tona. El  expert formador de cigars, José Andrés Colmena, va explicar extensament el procés d’elaboració, les varietats i novetats previstes de cigars Cubans per aquest any.

Per gentilesa de l’Estanc Crivillés, els assistents varen degustar a l’aperitiu un cigar San Cristóbal de la Habana Principe, i desprès del sopar varen fumar un Mercaderes edició especial de Casa del Habano de San Cristóbal de la Habana que només esta disponible en alguns estancs Especialistes del Habano. Aquest cigar es va maridar amb un Ron Edmundo Dantes de 15 anys elaborat a Cuba.