El Mercat del Ram tindrà un concurs de tapes de llonganissa

S’hi han presentat 22 receptes, de les que se n’han seleccionat tres per a la final.

Publicat el 09 d’abril de 2011 a les 19:45
El jurat ha comprovat la qualitat de les tapes, aquest dijous a l'Escola d'Hostaleria d'Osona. Foto: Escola d'Hostaleria d'Osona

L’IGP Llonganissa de Vic, juntament amb l’Escola d’Hostaleria d’Osona i ImpeVic, han organitzat el primer concurs de tapes amb llonganissa de Vic. Al concurs s’hi han presentat 22 receptes dels alumnes del centre.

Aquest  dijous, a L’Escola d’Hostaleria es van fer les semifinals del concurs. D’entre les 10 receptes pre-seleccionades en una primera fase se’n van escollir tres que aniran a la final que es farà el dia 15 a Vic en un acte dins el  programa del Mercat del Ram.
El jurat va estar format pel president de l’IGP, Urbici Escude; Gemma Prat de l’empresa Fussimanya; Francesc Molera, professor de l’Escola d’Hostaleria; la directora de l’Escola d’Hostaleria, Dolors Casas; Josep Salom, alcalde de Tona i president de la Fundació Osona Gastronomia; Nandu Jubany, del Restaurant can Jubany; Pep Palau, de Palau&Von Arend; el director del Parador de Vic, Daniel de Lamo; el responsable de formació  de DAMM, Carles Cervantes; i Joan Naudó, president del Gremi d’Hostaleria d’Osona.

En la seva elecció el jurat va valorar aspectes com l’originalitat, el gust, l’ús de la llonganissa entre d’altres.

Els membres del jurat valoren l’acte com un èxit tan a nivell de participació com per la qualitat de les tapes presentades.