Els menjadors escolars ecològics, oportunitat per a la pagesia local

Xerrada de luxe, aquest dimarts al Sucre de Vic.

Publicat el 11 d’abril de 2011 a les 16:15
“Menjadors escolars ecològics. Una oportunitat per la pagesia local”. Sota a aquest títol tan engrescador, el Grup de Defensa del Ter (GDT) i Veterinaris Sense Fronteres (VSF-Osona) han organitzat una xerrada-tertúlia per les jornades tècniques del Mercat del Ram.

Les escoles i els menjadors col•lectius poden ser elements transformadors! Al mateix temps que vetllen per una alimentació més sana poden contribuir a mantenir la pagesia viva i fomentar els productors locals.

Aquesta xerrada-tertúlia tindrà lloc el dimarts 12 d'abril a les 19 h a l'edifici del Sucre a Vic (Sala Coll i Bardolet). L'entrada és gratuïta.

Els membres de la taula són de luxe:

- Pep Palau, director del Fòrum Gastronòmic
- Joan Domènech, membre de la Taula de Treball d'Alimentació Escolar Ecològica i tècnic d'ASAC
- Joan Maria Ribas, d'Eco-menja

i els actors clau del menjador ecològic de l'escola Bellpuig (St. Julià de Vilatorta):

- Gemma Rica, mare representant de l'AMPA
- M. del Mar Macià, de l'Hortviu, productora d'horta ecològica
- Rosa Sarasa, cuinera de l'escola