Ferran Adrià acompanya Palau i von Arend en la inauguració de la nova seu de l'empresa

Publicat el 02 d’octubre de 2007 a les 09:56
 
NOTA DE PREMSA
PEP PALAU VON AREND & ASSOCIATS I FÒRUM GASTRONÒMIC ESTAN D'ESTRENA
 
El dilluns 1 d'octubre es va celebrar la inauguració del nou espai de Pep Palau von Arend & Associats d'El Dolcet de Manlleu en un acte que aplegà a més de 200 persones representants de la cuina catalana, el món de la política, la cultura, amics i clients.
 
El Dolcet, 1 d'octubre de 2007
Més de 200 persones - amb una gran representació de la cuina catalana amb Ferran Adrià com a protagonista - van voler compartir una tarda molt especial per l'empresa de produccions enogastronòmiques Pep Palau von Arend & Associats que, desprès de vuit anys i cinc Fòrums Gastronòmics a l'esquena, continuen el seu intens bagatge professional en un nou espai, El Dolcet de Manlleu.
 
L'acte d'inauguració de les noves instal•lacions es va encetar a les 6 de la tarda i va comptar amb la benvinguda i parlaments de Pep Palau i Jaume von Arend, que van voler agrair l'assistència a totes les persones que es van desplaçar al Dolcet per compartir amb ells, i tot l'equip, aquest dia. Seguit d'una breu introducció dels inicis de l'empresa, el perquè del trasllat i projectes en curs i futurs, els organitzadors van avançar, entre d'altres, que el nou Fòrum Gastronòmic que es celebrarà a Santiago de Compostela el proper mes de febrer seguirà la mateixa filosofia que el de Girona i que esdevindrà un element clau en la promoció de l'arc atlàntic. Altres projectes que també van explicar varen ser la imminent organització, juntament amb Advanced Music, de les Nits Sónar, sopars multidisciplinaris emmarcats en el programa d'activitats de la Fira del Llibre de Frankfurt 2007 o la també propera posada en marxa de la nova web del Fòrum Gastronòmic – www.forumgastronomic.com –.  La web que s'està renovant d'imatge i continguts, amb una major navegabilitat i més actualitzada que mai, pretén ocupar un lloc destacat entre els mitjans de comunicació de la gastronomia.
 
Segons els responsables, amb el nou espai d'El Dolcet – antiga fàbrica El Dolçet de Manlleu, que havia estat un gran centre tèxtil - han volgut recuperar un espai singular per a Manlleu, respectant l'estil Art Noveau de l'exterior però dissenyant un interior ampli i lluminós amb previsió d'un possible creixement de l'equip, imprescindible quan es desenvolupen projectes de gran envergadura.
 
Emmarcat en un espai immillorable – a la vora del riu Ter - i molt ben comunicat, la nova seu serà un marc idoni per a fomentar la creativitat de tot l'equip.
 
L'acte, que es completà amb un berenar ofert per Osona Cuina i un tast de productes gourmet amb taulells de bombons salats, formatges, pans, productes de l'ànec i fumats, va ser amenitzat pel grup de jazz La Diminuta Orquestra.