Jacint Codina presidirà aquesta nit una nova edició del Dia de la Cambra a Osona

Publicat el 27 de setembre de 2007 a les 09:03
 
Després de la conferència es farà entrega del Premi de la Cambra a tota una trajectòria, i tres guardons més: a la innovació tecnològica, a la internacionalització i a la categoria de nous emprenedors.
 
Posteriorment, s'oferirà un sopar al mateix edifici, que anirà a càrrec del col•lectiu Osona Cuina.
 
NOTA DE PREMSA
OSONA CUINA
 
Osona Cuina participarà en el Dia de la Cambra que la delegació comarcal celebra aquest dijous a l'edifici el Sucre de Vic
 
Al igual que en altres ocasions com el Fòrum Gastronòmic o el congrés Europorc, el col•lectiu de cuiners es retroba en aquesta ocasió per servir el banquet que convoca a l'empresariat local. La jornada començarà amb una conferència i l'entrega de guardons dels premis convocats per la Cambra de Comerç, i que tindrà lloc a l´auditori Marià Vila d´Abadal del Sucre.

Tot seguit, a la Sala Sert es servirà el sopar amb quatre plats i un postre. Crema de ceps, escalivada de verdures, ventresca de tonyina i costellam de porc d´Osona configuren una minuta amb el producte de la terra com a protagonista.

Igualment, el proper dilluns Osona Cuina protagonitzarà el servei d'un aperitiu en motiu de la inauguració de les noves instal.lacions de Pep Palau, von Arend i associats a les seves noves instal•lacions ubicades a la zona del Dolcet – Manlleu.