Després de la conferència es farà entrega del Premi de la Cambra a tota una trajectòria, i tres guardons més: a la innovació tecnològica, a la internacionalització i a la categoria de nous emprenedors.
Posteriorment, s'oferirà un sopar al mateix edifici, que anirà a càrrec del collectiu Osona Cuina.
NOTA DE PREMSA
OSONA CUINA
OSONA CUINA
Osona Cuina participarà en el Dia de la Cambra que la delegació comarcal celebra aquest dijous a l'edifici el Sucre de Vic
Al igual que en altres ocasions com el Fòrum Gastronòmic o el congrés Europorc, el collectiu de cuiners es retroba en aquesta ocasió per servir el banquet que convoca a l'empresariat local. La jornada començarà amb una conferència i l'entrega de guardons dels premis convocats per la Cambra de Comerç, i que tindrà lloc a l´auditori Marià Vila d´Abadal del Sucre.
Tot seguit, a la Sala Sert es servirà el sopar amb quatre plats i un postre. Crema de ceps, escalivada de verdures, ventresca de tonyina i costellam de porc d´Osona configuren una minuta amb el producte de la terra com a protagonista.
Igualment, el proper dilluns Osona Cuina protagonitzarà el servei d'un aperitiu en motiu de la inauguració de les noves instal.lacions de Pep Palau, von Arend i associats a les seves noves installacions ubicades a la zona del Dolcet Manlleu.