La D.O. Catalunya organitza un macrotast de vins guiat a Vic aquest dijous 8 d’abril a l’Orfeó (C/ Sant Pere, 9) – en dos torns - a les 18:30 i a les 20 hores. L’acte, que compta amb la col•laboració de l’Ajuntament de Vic, comptarà amb suport audiovisual i serà guiat per l’enòleg i secretari de la DO Catalunya, Anton Castellà, i pel president de l’entitat, Xavier Pié.
Els assistents realitzaran un tast de cinc vins i participaran en el sorteig de cinc lots de vi de la D.O. Catalunya. Els interessats es poden apuntar fins aquest dijous fins les 14 hores a través del web www.do-catalunya.com. L’accés és gratuït però la inscripció, obligatòria.
Aquest és un nou tast popular que la D.O. Catalunya organitza dins els actes de la campanya del seu 10è aniversari iniciada ara fa sis mesos per donar a conèixer la cultura del vi i els vins fets al país.
La D.O. Catalunya aterra a Vic desprès de l’èxit de participació als actes realitzats a les Festes de Gràcia, a les Festes de la Mercè, a Hostafrancs, al Saló Nacional de Turisme Rural Agrotur, a la Festa Major de Sant Andreu, a la Fira Avícola de la Raça Prat i les Cotxeres de Sants. El calendari d’actes de la D.O. Catalunya segueix aquest 2010 amb pròxims actes a Sant Joan Despí, Mataró i Valldoreix entre d’altres.
La D.O. Catalunya celebra el seu 10è aniversari comptant amb la confiança del consumidor, que l’ha convertit en la DO catalana que més ampolles de vi comercialitza. Per això, s’ha articulat una campanya dirigida al consumidor final amb tastos guiats de vi popular a diferents punts de Catalunya i un calendari de visites guiades a la seu de la D.O. Catalunya a la ciutat de Reus.
La D.O. Catalunya proposa un macrotast de vins a Vic
Inscripcions obligatòries prèvies. Gratuït.
ARA A PORTADA
-
Set persones detingudes en un nou dispositiu contra la multireincidència a Vic i Manlleu Irene Giménez Vinyet
-
El GDT reivindica la crisi de la pesta porcina com «una oportunitat» per «transformar el model» Irene Giménez Vinyet
-
Ramaders d'Osona afectats per la pesta porcina del 2001: «No sé com ho vam resistir, no sabies on posar el bestiar» Redacció
-
La CUP aposta per la diversificació del model productiu per posar fre al «monocultiu de porcs i turistes» Irene Giménez Vinyet
-
«Macrocultiu» o diversificació: la pesta porcina accelera el debat sobre el model econòmic a Osona Irene Giménez Vinyet
Publicat el 07 d’abril de 2010 a les 18:58
Et pot interessar
-
Societat
Espinelves posa punt i final a la Fira de l'Avet amb uns 120.000 visitants
-
Societat
Vic celebra el Nadal amb un centenar de propostes repartides per tots els barris de la ciutat
-
Societat
Maria Nicolau posa en el punt de mira el menjar de l'Hospital de Vic: «Em va impactar»
-
Societat Què fer aquest cap de setmana a Osona i el Lluçanès: 12, 13 i 14 de desembre
-
Societat
El Govern avala l'ERTO que afecta 450 treballadors del Grup Jorge a Osona pel brot de pesta porcina
-
Societat
Osona abordarà la problemàtica del sensellarisme de forma coordinada
