El gastrònom Pep Palau, creador del Fòrum Gastronòmic i un dels millors coneixedors de la gastronomia i el sector agroalimentari catalans, posa de manifest en una entrevista en vídeo el moment històric que viu la cuina a Catalunya i el paper central que hi ha tingut Ferran Adrià. També parla de la importància d’establir sinèrgies entre cuiners i pagesos i de la creixent conscienciació dels consumidors sobre els beneficis dels aliments de proximitat. Els productes ecològics, el concepte de cuina catalana i els diferents tipus de mercats són altres qüestions que repassa.
L’entrevista ha estat enregistrada per la gastroteca.cat. La xerrada té una importància addicional, ja que la setmana que ve se celebra a Barcelona la Fira Alimentària, punt de trobada per excel•lència del sector. El certamen es farà del 22 al 26 de març.
- Anar al web de la gastroteca.cat
- Anar al web de la Fira Alimentària
ARA A PORTADA
Publicat el 14 de març de 2010 a les 06:51
Et pot interessar
-
Societat
EL CHV i l'Hospital Clínic de Barcelona celebren 15 anys d'aliança estratègica
-
Societat
El projecte osonenc Enso Ferments, reconegut amb el Premi Emprenedoria Rural
-
Societat
Què fer aquest cap de setmana a Osona i el Lluçanès: 17, 18 i 19 d'octubre
-
Societat
L'Hospital de Vic consolida l'ús de cirurgia endoscòpia en el càncer de mama
-
Societat
Vaga general per Palestina: desenes de manifestants tallen la C-25 i la C-17 a Gurb
-
Societat
Vic demana 25 milions d'euros del Pla de Barris per impulsar el sud i el nord-est de la ciutat
