El gastrònom Pep Palau, creador del Fòrum Gastronòmic i un dels millors coneixedors de la gastronomia i el sector agroalimentari catalans, posa de manifest en una entrevista en vídeo el moment històric que viu la cuina a Catalunya i el paper central que hi ha tingut Ferran Adrià. També parla de la importància d’establir sinèrgies entre cuiners i pagesos i de la creixent conscienciació dels consumidors sobre els beneficis dels aliments de proximitat. Els productes ecològics, el concepte de cuina catalana i els diferents tipus de mercats són altres qüestions que repassa.
L’entrevista ha estat enregistrada per la gastroteca.cat. La xerrada té una importància addicional, ja que la setmana que ve se celebra a Barcelona la Fira Alimentària, punt de trobada per excel•lència del sector. El certamen es farà del 22 al 26 de març.
- Anar al web de la gastroteca.cat
- Anar al web de la Fira Alimentària
ARA A PORTADA
-
Vic es prepara per a una Festa Major farcida de tradició, cultura popular i molts aniversaris Irene Giménez Vinyet
-
-
Vic: el govern de Junts en minoria, obligat a buscar la complicitat de l'oposició Irene Giménez Vinyet
-
Manlleu: un govern que «va per feina», condicionat pel trencament del pacte amb el PSC Irene Giménez Vinyet
-
Espinelves i Santa Eugènia de Berga: dos anys amb mocions de censura i canvis d'alcaldia Irene Giménez Vinyet
Publicat el 14 de març de 2010 a les 06:51
Et pot interessar
-
Societat Desmantellada una plantació de marihuana amb mig miler de plantes en una casa d'Espinelves
-
Societat Els alcaldes i alcaldesses d'Osona reclamen «mesures urgents» per combatre la multireincidència i les ocupacions
-
Societat Detingut a Torelló per temptativa de robatori
-
Societat Un estiu «per a tothom» a Vic: oferta d'activitats educatives, esportives i lúdiques
-
Societat Què fer aquest cap de setmana a Osona i el Lluçanès: 13, 14 i 15 de juny
-
Societat Els Mossos busquen els propietaris d'objectes recuperats en robatoris amb força a Osona