El gastrònom Pep Palau, creador del Fòrum Gastronòmic i un dels millors coneixedors de la gastronomia i el sector agroalimentari catalans, posa de manifest en una entrevista en vídeo el moment històric que viu la cuina a Catalunya i el paper central que hi ha tingut Ferran Adrià. També parla de la importància d’establir sinèrgies entre cuiners i pagesos i de la creixent conscienciació dels consumidors sobre els beneficis dels aliments de proximitat. Els productes ecològics, el concepte de cuina catalana i els diferents tipus de mercats són altres qüestions que repassa.
L’entrevista ha estat enregistrada per la gastroteca.cat. La xerrada té una importància addicional, ja que la setmana que ve se celebra a Barcelona la Fira Alimentària, punt de trobada per excel•lència del sector. El certamen es farà del 22 al 26 de març.
- Anar al web de la gastroteca.cat
- Anar al web de la Fira Alimentària
ARA A PORTADA
-
El Mercat de Vic oferirà demostracions de cuina en directe amb cuiners locals i producte de proximitat Irene Giménez Vinyet
-
-
-
Ferran Palau estrena al Mercat de Música Viva de Vic «Aniversari Feliç», el nou projecte amb corda i vent Redacció
-
Mazoni: «Al sector musical sembla que tothom està en lluita per qui fa la promoció més cridanera» Redacció
Publicat el 14 de març de 2010 a les 06:51
Et pot interessar
-
Societat El Festival Mans per la Justícia Global de Vic celebra la tercera edició aquest setembre
-
Societat Torelló s'afegeix a les mostres de condol pel traspàs de l'abat emèrit de Montserrat, Sebastià Bardolet
-
Societat Ramon Batllés i Santasmasas, distingit com a Fill Predilecte de Tona
-
Societat La UVic-UCC reforça l'atenció psicològica davant l'augment de consultes de salut mental dels estudiants
-
Societat Un estudi de l'ASSIR Osona conclou que els homes necessiten suport psicoemocional durant la paternitat
-
Societat Millores al transport urbà de Vic: més cobertura horària, ajustos de recorregut i reordenació de parades