El gastrònom Pep Palau, creador del Fòrum Gastronòmic i un dels millors coneixedors de la gastronomia i el sector agroalimentari catalans, posa de manifest en una entrevista en vídeo el moment històric que viu la cuina a Catalunya i el paper central que hi ha tingut Ferran Adrià. També parla de la importància d’establir sinèrgies entre cuiners i pagesos i de la creixent conscienciació dels consumidors sobre els beneficis dels aliments de proximitat. Els productes ecològics, el concepte de cuina catalana i els diferents tipus de mercats són altres qüestions que repassa.
L’entrevista ha estat enregistrada per la gastroteca.cat. La xerrada té una importància addicional, ja que la setmana que ve se celebra a Barcelona la Fira Alimentària, punt de trobada per excel•lència del sector. El certamen es farà del 22 al 26 de març.
- Anar al web de la gastroteca.cat
- Anar al web de la Fira Alimentària
ARA A PORTADA
Publicat el 14 de març de 2010 a les 06:51
Et pot interessar
-
Societat Roda de Ter crea un espai dedicat al dol gestacional, perinatal i neonatal
-
Societat Turull, convidat d'honor a la Festa Verdaguer de Folgueroles
-
Societat L'Ajuntament de Vic desallotja una vintena d'ocupants de tres infrahabitatges en els baixos d'un edifici
-
Societat Una influenciadora visita Osona i el Lluçanès per difondre l'oferta turística i gastronòmica del territori
-
Societat Primavera plujosa a Osona i el Lluçanès: paisatges de postal
-
Societat Els Mossos denuncien una dona per simular una agressió sexual a Sant Miquel de Balenyà