L'aposta d'Osona Cuina pel Dijous Llarder d'aquest any i que definirà la línia de les celebracions dels anys següents és posar en valor els productes de la comarca. De fet, els porcs que s'oferiran seran Duroc criats a Osona, mentre que la botifarra serà una recepta pròpia del col·lectiu Osona Cuina.
En un comunicat, expliquen que tampoc hi faltaran la botifarra d'ou de Can Codina de Taradell, la negra de Fussimanya o la cansalada de Ca la Teresona. També el briox de pulled porc, amb producte d'Enso Ferments. Enguany se celebrarà el dijous 8 de febrer i es repeteix el format ampliat que es va estrenar l'any passat, de dos quarts de nou del matí fins a les deu del vespre, servint esmorzar, dinar i sopar a la plaça Major de Vic.
L'aposta pel producte km 0 d'Osona centrarà la nova edició del Dijous Llarder de Vic
Se celebrarà el 8 de febrer i ss mantindrà el format ampliat estrenat l'any passat
ARA A PORTADA
-
La UVic-UCC i el Consorci Hospitalari posen en marxa una clínica odontològica oberta al públic Redacció
-
Un miler de persones donen el cos a la ciència a través del laboratori d'anatomia de la UVic-UCC Redacció
-
-
El ple de Torelló condemna la «instrumentalització» de la problemàtica en seguretat per part d'alguns partits Irene Giménez Vinyet
-
Publicat el 31 de gener de 2024 a les 17:27
Actualitzat el 31 de gener de 2024 a les 17:32
Et pot interessar
-
Societat
Acció del Gremi de la Pagesia Catalana a Vic per denunciar la «mala gestió» de la crisi de la dermatosi nodular
-
Societat
La Fira de la Muntanya de Vic arriba a la 44a edició
-
Societat
Roda de Ter commemora el 22è aniversari de la mort de Miquel Martí i Pol
-
Societat
Comencen les obres de rehabilitació de la piscina gran exterior del Patí Vic
-
Societat
Viladrau, capital de la tardor amb la 30a edició de la Fira de la Castanya
-
Societat
Investiguen un intent de segrest d'una menor d'edat a Torelló
