L'aposta d'Osona Cuina pel Dijous Llarder d'aquest any i que definirà la línia de les celebracions dels anys següents és posar en valor els productes de la comarca. De fet, els porcs que s'oferiran seran Duroc criats a Osona, mentre que la botifarra serà una recepta pròpia del col·lectiu Osona Cuina.
En un comunicat, expliquen que tampoc hi faltaran la botifarra d'ou de Can Codina de Taradell, la negra de Fussimanya o la cansalada de Ca la Teresona. També el briox de pulled porc, amb producte d'Enso Ferments. Enguany se celebrarà el dijous 8 de febrer i es repeteix el format ampliat que es va estrenar l'any passat, de dos quarts de nou del matí fins a les deu del vespre, servint esmorzar, dinar i sopar a la plaça Major de Vic.
L'aposta pel producte km 0 d'Osona centrarà la nova edició del Dijous Llarder de Vic
Se celebrarà el 8 de febrer i ss mantindrà el format ampliat estrenat l'any passat
ARA A PORTADA
Publicat el 31 de gener de 2024 a les 17:27
Actualitzat el 31 de gener de 2024 a les 17:32
Et pot interessar
-
Societat La Pietat de Vic acull l'edició de primavera del Ressò
-
Societat Alpens es prepara per a una nova edició del Pixa't de riure! Festivalet internacional de l'humor
-
Societat Zetak, Alosa o Jose Luis Redondo completen el cartell del Festival Cantilafont
-
Societat Torelló celebra el centenari del Teatre Cirvianum
-
Societat 30 anys de Depuradores d'Osona
-
Societat «L'envelliment accelerat de la població obliga a fer un canvi de mirada en l'atenció sanitària»