L'aposta d'Osona Cuina pel Dijous Llarder d'aquest any i que definirà la línia de les celebracions dels anys següents és posar en valor els productes de la comarca. De fet, els porcs que s'oferiran seran Duroc criats a Osona, mentre que la botifarra serà una recepta pròpia del col·lectiu Osona Cuina.
En un comunicat, expliquen que tampoc hi faltaran la botifarra d'ou de Can Codina de Taradell, la negra de Fussimanya o la cansalada de Ca la Teresona. També el briox de pulled porc, amb producte d'Enso Ferments. Enguany se celebrarà el dijous 8 de febrer i es repeteix el format ampliat que es va estrenar l'any passat, de dos quarts de nou del matí fins a les deu del vespre, servint esmorzar, dinar i sopar a la plaça Major de Vic.
L'aposta pel producte km 0 d'Osona centrarà la nova edició del Dijous Llarder de Vic
Se celebrarà el 8 de febrer i ss mantindrà el format ampliat estrenat l'any passat
ARA A PORTADA
-
La CUP aposta per la diversificació del model productiu per posar fre al «monocultiu de porcs i turistes» Irene Giménez Vinyet
-
El Govern declara l'emergència per a les actuacions per frenar la pesta porcina Bernat Surroca Albet
-
«Macrocultiu» o diversificació: la pesta porcina accelera el debat sobre el model econòmic a Osona Irene Giménez Vinyet
-
-
Publicat el 31 de gener de 2024 a les 17:27
Actualitzat el 31 de gener de 2024 a les 17:32
Et pot interessar
-
Societat
Osona abordarà la problemàtica del sensellarisme de forma coordinada
-
Societat
Detinguts a Gurb després de ser enxampats amb una moto robada al maleter
-
Societat
Osona i el Lluçanès es bolquen amb «La Marató» 2025: totes les activitats
-
Societat
Espinelves es converteix en l'epicentre dels mercats de Nadal amb la Fira de l'Avet
-
Societat
«El futur de la producció de continguts audiovisuals serà cada cop més global, tecnològic i divers»
-
Societat
L'alcalde de Vic demana autonomia per decidir els criteris d'empadronament pel «col·lapse» dels serveis
