L'aposta d'Osona Cuina pel Dijous Llarder d'aquest any i que definirà la línia de les celebracions dels anys següents és posar en valor els productes de la comarca. De fet, els porcs que s'oferiran seran Duroc criats a Osona, mentre que la botifarra serà una recepta pròpia del col·lectiu Osona Cuina.
En un comunicat, expliquen que tampoc hi faltaran la botifarra d'ou de Can Codina de Taradell, la negra de Fussimanya o la cansalada de Ca la Teresona. També el briox de pulled porc, amb producte d'Enso Ferments. Enguany se celebrarà el dijous 8 de febrer i es repeteix el format ampliat que es va estrenar l'any passat, de dos quarts de nou del matí fins a les deu del vespre, servint esmorzar, dinar i sopar a la plaça Major de Vic.
L'aposta pel producte km 0 d'Osona centrarà la nova edició del Dijous Llarder de Vic
Se celebrarà el 8 de febrer i ss mantindrà el format ampliat estrenat l'any passat
ARA A PORTADA
Publicat el 31 de gener de 2024 a les 17:27
Actualitzat el 31 de gener de 2024 a les 17:32
Et pot interessar
-
Societat Torelló posa en marxa la vigilància de les zones blaves per garantir-ne un ús correcte
-
Societat Torelló instal·la càmeres de seguretat a l'aparcament de la Vitri i el carrer Sant Josep
-
Societat ERC, CUP, PSC i Comuns demanen penjar la bandera palestina al balcó de l'Ajuntament de Vic
-
Societat Ariadna Masmitjà, activista manlleuenca integrant de la Flotilla, ja és a casa
-
Societat El ple de l'Ajuntament de Vic, en directe
-
Societat Tres detinguts per robar en supermercats de Vic amb el mètode de la sembra