Les patates de Sant Tomàs creixen i, des d'aquest dilluns 19 de maig, es poden adquirir les patates al pebre negre a la botiga en línia de l'entitat, a la cafeteria de Sant Tomàs, al taller botiga de Vic i als establiments habituals.
Es tracta del primer gust que elabora l'entitat després que fa gairebé tres anys es van posar a la venda les primeres patates de Sant Tomàs i que ara ja es poden trobar a pràcticament tot el territori català, a través d'algunes de les principals cadenes de supermercats -i també a Andorra-.
Aquest gust amplia la gamma del producte, que té el projecte social de Sant Tomàs al darrere i permet fer créixer les oportunitats d'inserció laboral de les persones amb discapacitat o amb risc d'exclusió social. "Per nosaltres és molt important donar a conèixer aquesta nova referència i també el projecte social que hi ha al darrere de les nostres patates fregides" explica el director general de Sant Tomàs, Ricard Aceves.
Les patates al pebre negre també les elaboren les persones amb discapacitat intel·lectual vinculades a l'entitat, a l'obrador de Manlleu, amb els mateixos ingredients de qualitat com són l'oli d'oliva verge arbequina i la sal del delta de l'Ebre, afegint-hi pebre negre.
Des de l'entitat van optar per aquesta referència, ja que es volia oferir una proposta totalment orgànica i sense cap additiu artificial. "El pebre és una espècie que ens permet créixer i mantenir els nivells de qualitat" explica Aceves.
L'envàs del nou producte incorpora la mirada de l'estudi d'art i disseny de Sant Tomàs, Autèntic, que ha creat les lletres de pebre negre que podem veure a la bossa. "N'estem molt satisfets, ja que això posa en valor el talent i les capacitats de totes les persones i més concretament les
vinculades al nostre estudi d'art" assegura Aceves.