L'objectiu del curs és aconseguir la inserció laboral de les persones participants, que tenen motivació per aprendre i treballar en el sector de l'hosteleria i l'alimentació. Així, entre d'altres temes, els alumnes aprendran la manipulació, conservació i refrigeració d'aliments, l'elaboració i la presentació de plats, tècniques adequades en els processos organitzatius d'una cuina, etc.
ARA A PORTADA
Publicat el 28 de gener de 2008 a les 16:58
Et pot interessar
-
Societat
Manifestació a Vic per denunciar la precarietat del sector de la discapacitat
-
Societat
Desconvoquen la vaga d'escombraries a Osona i el Lluçanès
-
Societat La UVic-UCC vol oferir el grau de Veterinària a partir del setembre de 2028
-
Societat
Tot el que has de saber del Mercat Medieval de Vic
-
Societat
La Fira de l'Avet d'Espinelves espera superar els 120.000 visitants
-
Societat
Principi d'acord per desconvocar la vaga d'escombraries a Osona i el Lluçanès
