L'objectiu del curs és aconseguir la inserció laboral de les persones participants, que tenen motivació per aprendre i treballar en el sector de l'hosteleria i l'alimentació. Així, entre d'altres temes, els alumnes aprendran la manipulació, conservació i refrigeració d'aliments, l'elaboració i la presentació de plats, tècniques adequades en els processos organitzatius d'una cuina, etc.
ARA A PORTADA
Publicat el 28 de gener de 2008 a les 16:58
Et pot interessar
-
Societat Una influenciadora visita Osona i el Lluçanès per difondre l'oferta turística i gastronòmica del territori
-
Societat Els Mossos denuncien una dona per simular una agressió sexual a Sant Miquel de Balenyà
-
Societat Alerta per pluges intenses a Osona i el Lluçanès
-
Societat Manlleu acollirà les 12 hores de glosa dels Països Catalans
-
Societat Pau Vinyals, actor de l'homenatge de l'Atlàntida de Vic a Verdaguer: «És contemporani perquè l'estem recitant ara»
-
Societat Intensifiquen les accions de control de la població de conills a Osona