En arribar a Toledo, el grup, constituït per 37 persones, va rebre una presentació empresarial per part de Diego Salgado, director de Control de Qualitat de ESCA Food Solutions. També varen intervenir Manuel de Morales, del Departament de Relacions Pùbliques de McDonald´s , qui va fer una presentació del programa “Testimonis de Qualitat”, i Natalia Mota, del Departament de Qualitat de McDonald´s, explicant les exigencias de McDonald´s a tota la seva cadena de subministrament. Tot seguit, van entrar a les instal•lacions on s’elabora el producte principal de McDonald´s: la seva carn.
Durant la presentació, els visitants varen constatar que la planta es proveeix de carn de boví i porc de Catalunya, a més d’altres proveïdors de l’Estat, amb varis escorxadors d’Osona homologats.
La visita es va centrar a la planta de boví, tot i que el complex també elabora els productes de pollastre de McDonald´s.

El grup també va visitar les cuines de proves de producte, amb equipament idèntic al dels restaurants McDonald´s, i varen assistir a proves reals del productes que sortien de les línies de producció.
Durant la visita, Joan Ramon Cazorla va explicar que els restaurants McDonald´s funcionen amb el mateix sistema de Qualitat que la planta de Carn, amb un plan APPCC (Anàlisis de Punts de Perill i Control Crìtic) per garantir la total seguretat alimentària de tots els productes. També va apuntar que el Sistema McDonald´s es un tamboret de tres potes, format per la companyia, els franquiciats i els proveïdors, tots dirigint els esforços cap a la satisfacció dels clients mitjançant una “qualitat de primeríssim nivell, el servei acurat i una neteja i manteniment exhaustius dels restaurants".
RELACIÓ D´ASISTENTS
VIC - OSONA
INSTITUCIONS
Ajuntament Vic: Dolors Pena Buxo, regidora Comerç / Anna Estol Carpena, secretària Comerç
Consell Comarcal Osona: Josep María Masramon Falgueras, conseller Com. Salud Pública
Consorci Hospitalari Vic: Dr. Miquel Vilardell Ynaraja, director Prevenció i Medi Ambient
Orfeó Vigatà: Nuria Puigdesens Verdaguer, secretària Junta / Mari Carme Bover Franquesa, sòcia honor
Alberg Residència Vic Canonge Cullell: Antoni Carrasco Duran, director
Fundació d'Osona Gastronomia: Francesc Ayats Pujol, gerent
MITJANS COMUNICACIÓ
Canal Català Osona TV: Nuria Codina Forcada, directora /Albert Bagué Cambra, operador cámara
Radio Manlleu/Revista El Ter: Mari Carme Arderiu Prat, gerent / Maria Dolors Casacuberta Crosas, adjunta direcció
Osona Comarca /Radio Vic: Mercè Font Saiz, cap publicitat /Pilar Valls Tomas, redactora
CONSUMIDORS
Eduard Casarramona Obiols
Marcela Cobo Neira
INSTITUCIONS
Ajuntament Vic: Dolors Pena Buxo, regidora Comerç / Anna Estol Carpena, secretària Comerç
Consell Comarcal Osona: Josep María Masramon Falgueras, conseller Com. Salud Pública
Consorci Hospitalari Vic: Dr. Miquel Vilardell Ynaraja, director Prevenció i Medi Ambient
Orfeó Vigatà: Nuria Puigdesens Verdaguer, secretària Junta / Mari Carme Bover Franquesa, sòcia honor
Alberg Residència Vic Canonge Cullell: Antoni Carrasco Duran, director
Fundació d'Osona Gastronomia: Francesc Ayats Pujol, gerent
MITJANS COMUNICACIÓ
Canal Català Osona TV: Nuria Codina Forcada, directora /Albert Bagué Cambra, operador cámara
Radio Manlleu/Revista El Ter: Mari Carme Arderiu Prat, gerent / Maria Dolors Casacuberta Crosas, adjunta direcció
Osona Comarca /Radio Vic: Mercè Font Saiz, cap publicitat /Pilar Valls Tomas, redactora
CONSUMIDORS
Eduard Casarramona Obiols
Marcela Cobo Neira
