Foto: Europa Press
Actualment l'app permet desactivar el doble "check" blau, que indica que el text ha estat llegit pel destinatari. Això sí, els que opten per ocultar aquestes marques tampoc poden veure les dels seus contactes.
Pel que sembla la nova opció posarà fi a aquest obstacle, ja que els usuaris podran decidir individualment aquells missatges que volen mostrar com a llegits i aquells que no. El funcionament seria semblant al de molts clients de correu, que donen la possibilitat de marcar els emails com a no llegits, arxivar-los i esborrar-los.
De moment, no han transcendit més detalls sobre aquesta funcionalitat, que s'està desenvolupant per iPhone.
