Una revista holandesa publica imatges de la infidelitat de Joan Carles I amb Bárbara Rey

El fill de la vedet, autor de les fotografies quan tenia 13 anys, ven a "Privé" els retrats inèdits de 1994

Redacció
25 de setembre de 2024, 18:59
El rei emèrit, Joan Carles I, en una imatge d'arxiu
El rei emèrit, Joan Carles I, en una imatge d'arxiu | El Temps

Fotografies inèdites del rei emèrit Joan Carles I i l'actriu Bárbara Rey. La revista holandesa Privé, especialitzada en notícies del cor, ha publicat els retrats que el fill de la vedet, Ángel Cristo Jr., va fer el 1994. En les imatges es pot veure els dos protagonistes besant-se.

Ángel Cristo Jr. ha assegurat en una entrevista en exclusiva a la publicació que ell també es va veure envoltat per l'escàndol quan tenia 13 anys. De fet, durant una de les trobades del llavors rei d'Espanya i la seva mare va poder fer en secret les fotografies. Ara, dècades després, les ha venut a la revista holandesa. 

Privé presenta el reportatge fotogràfic explicant que Bárbara Rey, "una popular estrella televisiva dels anys setanta i vuitanta", va tenir problemes econòmics. I en aquell moment, "es va veure obligada a utilitzar el romanç amb Joan Carles com a mitjà per exigir-li diners". Segons detalla la publicació, el pla es va complicar "quan la intel·ligència espanyola es va intentar de l'intent de xantatge". Ángel Cristo Jr. assegura que la seva família va viure "sota amenaces constants" i això va provocar canvis a la rutina de les seves vides.

Bárbara Rey ja ha avisat que parlarà amb la seva advocada: "No sabia que podia arribar fins a aquest extrem, quina vergonya. Amb això es demostra qui és el meu fill, com és i com ha sigut tota la vida", ha lamentat. I és que la vedet assegura que són imatges seves, de la seva "privacitat" i que el seu fill "les ha tret sense el meu permís".

Arxivat a