Sabrià també deixarà la política institucional quan arribi el nou Govern

El viceconseller continua el camí d'Aragonès i Rovira, demana apostar per "nous lideratges" i assegura que hi ha una nova generació preparada per "prendre el relleu"

Sergi Sabrià, a la dreta, amb Pere Aragonès i Laura Vilagrà
Sergi Sabrià, a la dreta, amb Pere Aragonès i Laura Vilagrà | Govern
Redacció
17 de maig del 2024
Actualitzat a les 12:31h

El viceconseller d'Estratègia i Comunicació en funcions, Sergi Sabrià, també fa un "pas al costat" i deixarà la política institucional quan arribi el nou Govern. En una carta a la qual ha tingut accés l'ACN, Sabrià anuncia que emprendrà nous camins professionals.

Recull les paraules del president en funcions, Pere Aragonès, i de la secretària general d'ERC, Marta Rovira: "És l’hora de cares noves i idees noves, de deixar pas a nous lideratges". Tot plegat, l'endemà que Oriol Junqueras hagi dit que deixarà la presidència d'ERC per tornar a guanyar-se l'aval de la militància.

Sabrià va convertir-se en viceconseller en la darrera reforma del Govern d'Aragonès, al gener. El president va argumentar que el nou càrrec era per potenciar els projectes estratègics transversals. L'oposició el va acusar de pensar ja en les eleccions, situant un perfil per reforçar la comunicació del Govern en el tram final de la legislatura.

Sabrià, que va ser portaveu, president del grup parlamentari d'ERC, cap de l'oficina d'Aragonès a la presidència, i alcalde de Palafrugell, es mostra "convençut" que el partit compta amb una nova generació "preparada per prendre el relleu". També ha volgut agrair totes les persones que l'han acompanyat en la seva etapa a la política institucional.