27
de juliol
de
2021, 14:18
Actualitzat:
14:21h
El Consell Comarcal del Ripollès ha engegat una campanya per impulsar l'hàbit de separar les deixalles. Es tracta d'oferir educació ambiental a aquells establiments que més quantitats de residus generen.
La campanya organitza una ronda de visites a tots aquests establiments on una persona informadora explicarà quins són els residus que es poden dipositar als contenidors de la fracció orgànica. També s'investigarà perquè la separació no és prou òptima darrerament.
Aquesta visita es farà a 230 establiments de la comarca entre restaurants, hotels, hostals, càmpings, supermercats i carnisseries.
Segons les dades de què disposa el Consell Comarcal, actualment la proporció de residus que es recullen amb els contenidors de la fracció orgànica al Ripollès representa el 10% de les escombraries. Això, mentre es calcula que si la separació es fes de manera òptima, hauria de ser el 30%. En aquest cas, la campanya se centra en establiments relacionats amb la restauració i l’alimentació perquè són els negocis els residus dels quals tenen més proporció de fracció orgànica.
La campanya organitza una ronda de visites a tots aquests establiments on una persona informadora explicarà quins són els residus que es poden dipositar als contenidors de la fracció orgànica. També s'investigarà perquè la separació no és prou òptima darrerament.
Aquesta visita es farà a 230 establiments de la comarca entre restaurants, hotels, hostals, càmpings, supermercats i carnisseries.
Segons les dades de què disposa el Consell Comarcal, actualment la proporció de residus que es recullen amb els contenidors de la fracció orgànica al Ripollès representa el 10% de les escombraries. Això, mentre es calcula que si la separació es fes de manera òptima, hauria de ser el 30%. En aquest cas, la campanya se centra en establiments relacionats amb la restauració i l’alimentació perquè són els negocis els residus dels quals tenen més proporció de fracció orgànica.