El llibre dóna a conèixer receptes lligades a la història de la Vall de
Ribes i a la neu. En destaca la la sopa de neu, el bacallà confitat amb
oli de pi negre i canamillana; el pollastre dels traginers; el nevat
amb cruixent de pedretes de Núria i gerds; i peres el vi.

ARA A PORTADA
Publicat el 28 de gener de 2009 a les 18:00
Et pot interessar
-
Societat El DNI i el passaport es podran renovar a Ripoll aquest estiu
-
Societat Converteixen en pisos turístics la casa d'estiueig del poeta Maragall al Ripollès
-
Societat Càritas de Ripoll ha ajudat 300 persones el 2024
-
Societat Alerta de perill màxim per pedra, esclafits i tornados a cinc comarques
-
Societat Activat l'avís de perill màxim per pedra, esclafits i tornados a cinc comarques
-
Societat Aquests són els noms més freqüents al Ripollès