​Junts per Ripoll presenta els primers llocs de la llista electoral

Manoli Vega estarà acompanyada de Pau Fon, Imma Martin, Lluís Pérez, Maria Soldevila i Jordi Gumí

Jordi Gumí, Maria Soldevila, Lluís Pérez són tres dels noms que hi haurà al capdavant de la llista
Jordi Gumí, Maria Soldevila, Lluís Pérez són tres dels noms que hi haurà al capdavant de la llista | Junts
Redacció
14 de març del 2023
Actualitzat a les 10:32h
Junts per Ripoll ja ha destapat les cinc persones que acompanyaran Manoli Vega en els primers llocs de la llista electoral per a la capital Ripollesa. El partit ha anunciat els noms de les cinc persones que acompanyaran la candidata juntista a les eleccions del pròxim 28 de maig. Ho ha fet a través de les xarxes socials i sense determinar l'ordre ni el número de cada persona, sinó només anunciant els noms de cadascú. Són Pau Fon, Imma Martin, Lluís Pérez, Maria Soldevilai Jordi Gumí.

Pau Font és agent al sector de banca i finances, Imma Martin treballa a una empresa de Ripoll, Lluís Pérez és estudiant de Ciències Polítiques i de l'Administració a la Universitat de Girona, Maria Soldevila treballa al sector turístic a FGC i Jordi Gumí és Arquitecte Tècnic i Enginyer de l'Edificació.

Tots ells acompanyaran Manoli Vega a la llista electoral de Junts a Ripoll amb l'objectiu de revalidar l'alcaldia que deixarà Jordi Munell després de tres mandats seguits. L'actual alcalde de la vila va anunciar fa un any que no es presentaria a les eleccions del 2023 i Vega serà la candidata en els pròxims comicis.

La formació té previst continuar les pròximes setmanes presentant la llista que es farà pública definitivament el dia 1 d'abril. Més endavant es donarà a conèixer la posició dins la llista de totes les persones que acompanyaran l'alcaldable.