Els propers dies 14 i 15 de juny representants del Consorci Ripollès Desenvolupament es reuniran amb els productors de la patata de la Vall de Camprodon i els cuiners de la mateixa vall. La primera reunió serà amb els restauradors el dimecres 14 de juny a les 17.00 h a l'ajuntament de Camprodon. La reunió amb els productors i la Cooperativa de Molló serà el dijous a les 10.00 h al mateix ajuntament.
A la Vall de Camprodon es conreen unes patates úniques que han de ser un producte referencial d'aquesta Vall al Ripollès i a la resta del territori.
L'objectiu de la reunió amb els productors d'aquest tubercle comestible és la d'establir línies d'acció per tal de potenciar la producció i comercialització d'aquest tipus de patata.
La reunió amb els cuiners vol aconseguir interrelacionar els restauradors amb els productors de la patata de la Vall de Camprodon per tal de crear un producte referencial dins i fora de la comarca del Ripollès i establir les bases de la seva introducció definitiva en les cartes dels seus restaurants.