El llibre dóna a conèixer receptes lligades a la història de la Vall de
Ribes i a la neu. En destaca la la sopa de neu, el bacallà confitat amb
oli de pi negre i canamillana; el pollastre dels traginers; el nevat
amb cruixent de pedretes de Núria i gerds; i peres el vi.

ARA A PORTADA
Publicat el 28 de gener de 2009 a les 18:00
Et pot interessar
-
Societat L'edifici centenari de l'ateneu de Campdevànol comença les obres de reforma
-
Societat Aquest és un dels pobles més bonics de Catalunya: medieval, intacte i amb encant de conte
-
Societat Queralbs planeja la xarxa de calor amb biomassa per a llars i edificis públics
-
Societat Renfe comença a construir la futura base de manteniment a Ripoll
-
Societat Reclamen accelerar les obres de la nova base de manteniment de trens a Ripoll
-
Societat Sant Joan de les Abadesses elimina la Policia Local i incorporarà quatre vigilants municipals