Cent anys d'esquí i de cuina

Publicat el 28 de gener de 2009 a les 18:00
 
El llibre dóna a conèixer receptes lligades a la història de la Vall de Ribes i a la neu. En destaca la la sopa de neu, el bacallà confitat amb oli de pi negre i canamillana; el pollastre dels traginers; el nevat amb cruixent de pedretes de Núria i gerds; i peres el vi.
 
Aquests plats van ser els els protagonistes del sopar del centenari celebrat el passat mes de desembre acompanyats amb el pa i el cava fets per aquesta ocasió tan especial. Aquests productes es volen promocionar al territori juntament amb el llegat històric de la zona. Van participar a la celebració els cuiners de l'hotel els Caçadors, l'hotel Prats; el restaurant can Sart; el restaurant càmping Vall de Ribes (Ribes de Freser); el restaurant Anna (Ventolà); el restaurant la Plaça (Queralbs); el restaurant el Llac (Campelles) i la pastisseria Sant Jaume i el Forn Robiró (Ribes de Freser). A més, es va comptar amb la col·laboració del cuiner Lluís Cuesta de l'Hotel Rural Spa Resguard Els Vents de Ribes de Freser. El preu de venda del llibres és de 20 euros i es pot comprar a l’oficina de turisme de Vall de Ribes.