Dissabte 13 de setembre
Inauguració de la Fira
(10:00)
Conferència: La mel com aliment
per Abel Mariné, catedràtic de Nutrició i
Bromatologia de la Facultat de Farmàcia de la UB
. Teatre del
Casal de Cultura
(12:00)
Taller ungüent de pròpolis
per Glòria Bassols. Aromaterapèuta.
Sala d'exposicions
(16:00)
Diumenge 14
de setembre
Concurs de cuina. Recepció de
plats (11:00)
Degustació guiada de mels
a
càrrec d’Esteve Miràngels, veterinari d’abelles
.
Sala d'exposicions (12:00)
Concurs de cuina. Obertura al públic
(13:00)
Activitat infantil
(17:00)
Entrega de premis
(19:00)
Clausura de la Fira
(20:00)
Activitats al llarg del cap de
setmana
La Carpa de les abelles. A la plaça
de sorra hi haurà ubicada
aquesta carpa, on dos experts
apicultors ens explicaran en viu i en directe com viuen les abelles,
com estan organitzades...
Horaris: dissabte (11, 13, 17 i 19 h) i
diumenge (11, 13, 16 i 18).
Demostració del procés de
brescar. A la plaça del Mercat, es podrà veure tot el
procés d’extracció de la mel i les eines que
s’utilitzen per tal de poder dur a terme aquesta tasca.
Exposició d’aparells
d’apicultura en desús. Plaça del Mercat.
Taller d’espelmes. Plaça del
Mercat
Menús temàtics.
Restaurants de la Vall de Ribes.