Aquest dimarts, 16 de maig, l'Aula d'Hostaleria del Ripollès del Consorci Ripollès Desenvolupament va ser l'encarregada d'elaborar i servir un càtering de la conferència per a joves emprenedors al teatre Cirvianum de Torelló. Aquesta conferència va comptar amb diferents ponents on destacava el famós cuiner televisiu Isma Prados. Concretament es va demanar a l'Aula d'Hostaleria del Ripollès, a la que van conèixer a través de la Mostra Gastronòmica de vic a la que hi va estar present, d'elaborar i servir el càtering per aquesta ocasió especial. Els alumnes del Programa de Garantia Social, amb ajuda dels de Cicle Formatiu, van ser els encarregats de preparar tot l'àpat. Tots els assistents a la conferència van poder tastar delícies com aquestes:
Lioneses amb brandada de bacallà
Coca de recapte amb escalivada
Pastís de poma
Petits fours de xocolata blanca amb nous de macadàmia, d'altres amb trufes, etc.
Llengües amb xocolata i pastanaga caramellitzada
D'aquesta manera, poc a poc, l'Aula d'Hostaleria del Ripollès es va donant a conèixer a l'exterior.
Precisament, ahir dimecres, els alumnes del Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Cuina van participar en un concurs per a joves cuiners a l'Escola d'Hostaleria de Lleida.
ARA A PORTADA
Publicat el 18 de maig de 2006 a les 17:02
Et pot interessar
-
Societat Una enginyera del Ripollès crea un programa per reduir les emissions dels vaixells
-
Societat Converteixen en pisos turístics la casa d'estiueig del poeta Maragall al Ripollès
-
Societat Càritas de Ripoll ha ajudat 300 persones el 2024
-
Societat Alerta de perill màxim per pedra, esclafits i tornados a cinc comarques
-
Societat Activat l'avís de perill màxim per pedra, esclafits i tornados a cinc comarques
-
Societat Aquests són els noms més freqüents al Ripollès