La Generalitat proposa al govern espanyol que autoritzi la reobertura del CAR de Sant Cugat

Salut, en canvi, no demarà la reobertura de gimnasos ni altres centres esportius de Barcelona ni de l'Àrea Metropolitana

El CAR de Sant Cugat.
El CAR de Sant Cugat. | ACN
NacióSantCugat
14 de maig del 2020
Actualitzat a les 19:50h
La Generalitat ha proposat aquesta tarda al govern espanyol que autorizi la reobertura de les instal·lacions del CAR de Sant Cugat per aquest mateix dilluns. Així ho ha detallat la Conselleria de Salut en el document que entregarà al ministeri de Sanitat perquè certes zones, tot i que no passin encara a la fase 1, puguin beneficar-se d'algunes excepcions.

Segons indica Esport3, el fet que els equipaments d'aquest centre estiguin ocupades per atletes d'alt nivell, molts dels quals classificats per als Jocs Olímpics de Tòquio, sembla ser que serà suficinet per aconseguir aquest permís. Així i tot, el Departament de Salut no demanarà la reobertura d'altres gimnasos ni centres esportius de Barcelona o de l'àrea metropolitana. 

Fa uns dies, el seu director, Ramon Terrassa, explicava que en la darrera setmana han dut a terme tots els treballs necessaris per reprendre l'activitat. El CAR està "totalment preparat" per reprendre l'activitat. "Entenem que els més coherent és que la zona on estem no entri en la fase 1, però no hem deixat de preparar-nos per si finalment el Ministeri acaba dient que sí", indicava Terrassa.