Molts usuaris de WhatsApp fan servir una funció que incorpora la mateixa aplicació per tal que la resta de contactes no vegin a quina hora s'han connectat. Quan es fa servir aquesta funció, però, es perd el dret a veure la darrera connexió dels altres usuaris.
Per qui encara no conegui aquesta possibilitat, és fàcil de fer: en obrir l'aplicació, cal obrir el menú "Configuració" i seleccionar l'apartat "Compte". A dins, a la secció "Privadesa", es poden seleccionar diverses funcions: la primera d'elles és la que permet seleccionar quins contactes poden veure la teva última connexió; només cal que seleccionis "Ningú".
Pel que fa a la privadesa, també pots triar qui pot veure el teu perfil o el teu estat, o si vols que els contactes amb qui parles puguin veure que has llegit els seus missatges amb una confirmació de dos tics blaus o no.
Així pots ocultar la teva última connexió a WhatsApp
Societat
Molts usuaris activen aquesta funció de la mateixa aplicació per preservar la seva intimitat
ARA A PORTADA
Publicat el
05 de juny de 2021 a
les 17:10
Et pot interessar
-
Societat
Així serà el canvi a l'horari d'hivern: dia i hora
-
Societat
Assassinen una estudiant espanyola d'intercanvi a Mèxic: ho investiguen com un crim masclista
-
Societat
La solució per a les illes de cases afectades per la Sagrada Família torna a embarrancar
-
Societat
Un ferit per arma blanca en una baralla amb una desena d'implicats a Barcelona
-
Societat Les famílies en allotjaments d’urgència de Barcelona dupliquen el temps d’estada
-
Societat
Una baralla entre dos conductors a Barcelona acaba amb un d’ells ferit per arma blanca
