ARA A PORTADA
-
Solsona organitza una jornada tècnica sobre la manca de relleu generacional al comerç local Redacció
-
-
Pol Blanca Barrera és l’autor de la nova edició de punts de llibre que Fènix presenta a la Fira de Sant Isidre Redacció
-
Solsona acull el dissabte 17 de maig una xerrada per donar a conèixer els CAE, certificats d'estalvi energètic Redacció
-
5.900 kg de compost repartits al CTR de Clariana durant la Setmana Internacional del Compost Redacció
Publicat el 26 de setembre de 2021 a les 08:40
Actualitzat el 27 de setembre de 2021 a les 13:13
Una de les penyes de travesses més veteranes de Solsona, la de l'Aixeta, amb 29 anys a l'esquena, ha celebrat el seu dinar de temporada aquest dissabte 25 de setembre. Vint-i-cinc dels seus socis s'han desplaçat al restaurant L'Ò -Hotel Mon Sant Benet, de Sant Fruitós del Bàges, per gaudir d'un dinar amb estrella Michelin i una jornada de germanor. Una sortida que han pogut realitzar despres de més d'un any i mig de restriccions per la pandèmia.
Et pot interessar
-
Societat Pau Juvillà i Ester Rocabayera parlaran aquest dijous a Solsona d'"Els drets laborals i el sindicalisme"
-
Societat Joan Sorribes i Maite Teixidó, de l'associació Down Lleida, tanquen el cicle de xerrades de l'Institut Francesc Ribalta obertes a tothom
-
Societat Patis vius: transformant els patis escolars en espais de biodiversitat i aprenentatge
-
Societat El Centre Sanitari del Solsonès ha commemorat el Dia Internacional de l'Infermeria
-
Societat Jornada sobre la identificació electrònica en boví de carn extensiu
-
Societat Odèn acollirà la 7a Jornada de Turisme del Solsonès el 20 de maig