ARA A PORTADA
Publicat el 26 de setembre de 2021 a les 08:40
Actualitzat el 27 de setembre de 2021 a les 13:13
Una de les penyes de travesses més veteranes de Solsona, la de l'Aixeta, amb 29 anys a l'esquena, ha celebrat el seu dinar de temporada aquest dissabte 25 de setembre. Vint-i-cinc dels seus socis s'han desplaçat al restaurant L'Ò -Hotel Mon Sant Benet, de Sant Fruitós del Bàges, per gaudir d'un dinar amb estrella Michelin i una jornada de germanor. Una sortida que han pogut realitzar despres de més d'un any i mig de restriccions per la pandèmia.
Et pot interessar
-
Societat El Consell Comarcal del Solsonès obre tres processos selectius per incorporar personal tècnic
-
Societat Els Serveis Socials Bàsics del Solsonès atenen prop de 2.600 persones durant el 2024
-
Societat Riner encara l'agost més lúdic amb festes majors, música i cinema
-
Societat Pinell de Solsonès dotarà de columbaris el cementiri de Sant Climenç
-
Societat El Consell Comarcal del Solsonès obre concurs per tres llocs de treball
-
Societat Un vehicle integral de documentació expedirà el DNI i el passaport a Solsona