ARA A PORTADA
Publicat el 26 de setembre de 2021 a les 08:40
Actualitzat el 27 de setembre de 2021 a les 13:13
Una de les penyes de travesses més veteranes de Solsona, la de l'Aixeta, amb 29 anys a l'esquena, ha celebrat el seu dinar de temporada aquest dissabte 25 de setembre. Vint-i-cinc dels seus socis s'han desplaçat al restaurant L'Ò -Hotel Mon Sant Benet, de Sant Fruitós del Bàges, per gaudir d'un dinar amb estrella Michelin i una jornada de germanor. Una sortida que han pogut realitzar despres de més d'un any i mig de restriccions per la pandèmia.
Et pot interessar
-
Societat Tardeo amb DJ i food truck amb productes de proximitat, principals novetats de la Festa Major de Montraveta
-
Societat Olius i Riner organitzen caminades aquest proper diumenge 21 de setembre
-
Societat «Un somni fet realitat»
-
Societat Xifres d'èxit de la Festa Major solsonina evidencien una tendència a l'alça de la participació
-
Societat El perquè s'ha escollit aquest any el color blau al vestit del pubillatge solsoní
-
Societat Imatges: La Festa Major de Solsona supera amb nota una de les edicions més participades