El bisbe Novell es posa al costat del Govern: «Han fet una cosa digníssima»

El bisbe de Solsona considera que "és de justícia que el poble de Catalunya pugui decidir el seu futur"

Ramon Estany
09 de setembre de 2017, 02:18
Actualitzat: 2:22h
Xavier Novell, bisbe de Solsona
Xavier Novell, bisbe de Solsona | Arxiu

L'alcalde de Solsona i la consellera de Governació, a primera fila a la Catedral de Solsona Foto: Ramon Estany


Un cop ha acabat la Missa de Festa Major, i abans de sortir de la Catedral, el bisbe de Solsona ha adreçat unes paraules en públic a l'alcalde David Rodríguez i la consellera Meritxell Borràs, que ha assistit aquest divendres als actes festius de Solsona. Novell ha volgut dir unes paraules referents al moment que està vivint Catalunya.

​El bisbe ha dit que "han fet una cosa digníssima, per que és de justícia que aquest poble pugui decidir pel seu futur. Aquest és un dret que cap llei ni cap govern mai pot arrabassar".
Novell ha subratllat que "vostès han donat la cara per que aixó sigui possible i mereix el meu respecte". Una consideració que ha fet extensiva als companys diputats de Rodríguez, i als membres del govern, "especialment al President, que mereix el meu respecte, i ell, que és al final el qui assumeix més greument totes les conseqüències, que pel que calgui, en té al seu costat", unes paraules que han estat seguides per un llarg aplaudiment per part dels assistents a la Catedral.