Ciutadans vol més policia per combatre la inseguretat a la Plana del Pintor

El regidor portaveu Adrián Hernández adverteix que "és imprescindible que la Generalitat i l'Ajuntament vagin per feina per buscar solucions per aquest barri"

Redacció
08 de juny de 2016, 19:00
"La Plana del Pintor necessita una major presència dels Mossos d'Esquadra i un reforç en les mesures de seguretat". Així de contundent es mostra el regidor portaveu de Ciutadans a Sabadell, Adrián Hernández. La formació taronja ha exigit a la Generalitat i a l'equip de govern que es solucionin "els problemes de convivència i brutícia que preocupen els veïns del barri des de fa temps" i que han dut els habitants d'aquesta zona a mobilitzar-se

Hernández ha recordat que Ciutadans ja va mostrar la seva inquietud per la inseguretat a la Biblioteca del Nord i voltants en el balanç del primer any de govern municipal que va dur a terme fa dues setmanes. En aquest sentit ha advertit que els successos ocorreguts en aquest barri de Sabadell han demostrat que "és imprescindible que les administracions responsables vagin per feina per solucionar una situació que s'agreuja dia a dia". 

Per tot plegat el grup municipal ha demanat "que s'augmenti la presència dels Mossos d'Esquadra" en el districte. Alhora, Hernández s'ha fet ressò de les queixes de l'Associació de Veïns de la Plana del Pintor, "que ha denunciat els greus problemes de convivència i tràfic de drogues als carrers, així com les freqüents ocupacions d'habitatges particulars entre altres incidents".