Les piscines municipals obres avui portes

La ciutat no disposarà de La Bassa de Sant Oleguer que està pendent de reparació

La piscina del Complex Olímpia, aquest dimecres
La piscina del Complex Olímpia, aquest dimecres | Albert Segura
Redacció
17 de juny del 2016
Actualitzat a les 7:48h
La temporada d'estiu 2016 de les piscines municipals de Sabadell dóna el tret de sortida aquest divendres. Així, Can Marcet, Parc del Nord, Olímpia i Campoamor, estaran obertes de dilluns a diumenge de les 10:00 a les 20:00 i fins al 2 de setembre. La principal novetat d'enguany és que les famílies, escoles i casals de la ciutat no podran fer ús de La Bassa de Sant Oleguer, que romandrà tancada a l'espera que comencin els treballs de reparació. La previsió és que en els propers mesos es licitin les obres que haurien de permetre recuperar la instal·lació de cara al proper estiu. 

Entre les novetats als equipaments destaca el fet que aquest estiu el pagament es podrà fer amb targeta a totes les piscines de titularitat municipal. Així mateix, s'ha dut a terme millores a les instal∙lacions esportives municipals, com ara l’ampliació i millora de la zona pícnic de la piscina Olímpia, un dels aspectes reclamats pels usuaris d’aquest equipament. A més, enguany, s’ha implementat el control d’aforament, per saber en tot moment els banyistes que entren i els que surten de la instal∙lació.

Pel que fa als preus, n’hi ha de diferents per entrada individual o de grup, segons l’edat i els dies i també abonaments individuals de 10 visites o abonaments familiars. Els menors de 4 anys no paguen entrada.

A més, per compensar el tancament de La Bassa, el consistori ha arribat a un acord amb els ajuntaments de Terrassa i Badia per derivar part dels casals de la ciutat a les dues piscines municipals d'aquestes localitats. 

Cursets d'estiu

D’altra banda, les piscines ofereixen la possibilitat als ciutadans i ciutadanes de practicar activitats aquàtiques a l’estiu, ja sigui per aprendre a nedar, per fer perfeccionament o gimnàstica a l’aigua. D’aquesta manera, persones de totes les edats podran gaudir tant de la natació com de les propostes aquàtiques recreatives.