L'OSV interpreta la banda sonora d'Indiana Jones al Festival Jardins Pedralbes

Acompanyarà la projecció del film que enguany celebra el seu 35è aniversari

Redacció
19 de juny del 2016
L'Orquestra Simfònica del Vallès interpretarà la banda sonora de la pel·lícula Indiana Jones, a la recerca de l'arca perduda en el marc del festival Jardins de Pedralbes. Aquest concert acompanyarà a la projecció de la cinta en versió original subtitulada en espanyol que es durà a terme amb motiu del 35è aniversari de l'estrena del film. En aquesta ocasió la formació vallesana estarà dirigida pel prestigiós director d’orquestra holandès, Ernst van Tiel.

A la recerca de l'arca perduda d'Steven Spielberg és la primera de les aventures d'Indiana Jones. Es tracta d'un clàssic del cinema que compta amb una cavalcada simfònica singular creada pel prestigiós John Williams que reprodueix de manera perfecta el so de l'aventura i es conjuga a la perfecció amb el somriure sorneguer de l'aventurer canalla per excel·lència al que posa rostre un inoblidable Harrison Ford. 

Per aquest espectacle, l'OSV estarà dirigida pel prestigiós director d'orquestra holandès, Ernst can Tiel, conegut pel gran públic per haver dirigit la Filharmònica de Brussel·les a la banda sonora de la pel·lícula The Artist.
 
Les projeccions són aquest diumenge 19 de juny i dilluns 20 de juny a les 22:00 hores.