Centenars de persones prenen part a l'XI Fira de Comerç de Barberà

Hi han participat una trentena d'establiments comercials

Redacció
04 d'octubre del 2016
Actualitzat el 05 d'octubre a la 13:53h
Barberà del Vallès ha acollit aquest cap de setmana l'XI edició de la Fira de Comerç i Serveis, que ha comptat amb nombroses activitats organitzades pels establiments participants. Des de balls protagonitzats per joves dels diferents gimnasos i escoles de ball, fins a originals tallers adreçats als infants. Alhora s'han lliurat premis pels estands millor decorats i s'ha sortejat un lot de productes de comerços locals.

El temps va acompanyar i nombroses persones van passejar per la fira per conèixer de primera mà l'oferta comercial i de serveis que la ciutat ofereix. Un cop més la ciutadania es va fer seva la plaça de la Vila cercant productes del seu interès per les 30 carpes dels establiments que enguany han participat.

El regidor de Desenvolupament Econòmic, Comerç i Ocupació, Pere Pubill i Linares ha manifestat la seva satisfacció per la celebració d'aquesta edició de la Fira: "Des de la regidoria, en fem una valoració positiva. Creiem que és molt important que el nostre comerç, pugui presentar els seus productes perquè així la ciutadania pot conèixer quina oferta de comerç tenim a la nostra ciutat.