Els veïns del centre pateixen la segona avaria del dia en el subministrament d'aigua

Una canonada d'aigua s'ha trencat vint metres més a munt de l'avaria d'aquest matí | La sala d'actes de l'escola Mare del Diví Pastor ha quedat inundada

Operaris de Cassa treballant al lloc dels fets
Operaris de Cassa treballant al lloc dels fets | Norma Vidal
Redacció
15 de novembre del 2016
Actualitzat a les 21:17h

Els veïns del centre pateixen aquests dies una setmana negra pel que fa al subministrament d'aigua. Després de l'avaria d'aquest cap de setmana que ha deixat sense aigua corrent milers de ciutadans i de la d'aquest dimarts al matí, aquesta tarda una nova avaria ha deixat sense servei uns 600 usuaris.

Concretament, una canonada s'ha trencat vint metres d'on ho ha fet aquest mató, al carrer del Sol, provocant el tall del subministrament al sector sud del centre. És el tercer cop que es talla l'aigua al centre en quatre dies.

En aquesta ocasió la situació ha estat aparatosa perquè ha coincidit amb l'hora de sortida de l'escola dels nens. Precisament, l'escola Mare del Diví Pastor, al carrer Zurbano, n'ha sortit malparada. Segons fonts del centre, la sala d'actes ha quedat inundada, tot i que per prudència no ho vinculen directament amb els trencaments de canonades d'aquest matí

La previsió és que l'avaria es pugui resoldre aquesta mateixa tarda, després de reparar l'anomalia que ha provocat l'aixecament del carrer. Concretament, el tall d'aigua afecta els domicilis situats en els carrers Cervantes, Zurbano, Duran i Sors i Latorre entre els carrers del Sol i la Rambla. En total són uns 600 clients.

Aquest matí l'avaria s'ha registrat abans de les 6.00 hores, i s'ha restablert el servei poc després del migdia.