Dani Jiménez clou la Setmana de la Ciència al Museu del Gas

L'equipament ha acollit diverses propostes que han comptat amb més de 200 participants

Dani Jiménez ha actuat al terrat del Museu del Gas
Dani Jiménez ha actuat al terrat del Museu del Gas | Jacobo Pérez
Redacció
20 de novembre del 2016
Actualitzat a les 21:53h
El popular presentador televisiu i divulgador científic Dani Jiménez ha estat l'encarregat de posar punt i final a la 21ena edició de la Setmana de la Ciència al Museu del Gas de la Fundació Gas Natural Fenosa. La cita va aixecar força expectació i les entrades es van exhaurir. Finalment un centenar de persones s'han aplegat a l'interior de l'auditori per participar de l'espectacle. 

Segons ha explicat la directora del Museu del Gas, Eva Buch, enguany s'ha optat per un muntatge a l'interior de l'edifici per evitar que s'hagués de suspendre a causa de les "inclemències meteorològiques", com ha succeït en alguna altra ocasió quan s'han programat festes a la plaça del Gas. Amb tot, ha explicat que la voluntat dels responsables d'aquesta instal·lació és que l'any vinent es pugui celebrar una gran festa oberta a la ciutadania.
 

L'auditori del Museu del Gas s'ha omplert de visitants. Foto: Jacobo Pérez


L'ocasió també ha servit per entregar els premis del concurs de dibuix que es va organitzar per Festa Major. A banda, després de l'espectacle s'ha dut a terme una activitat d'experimentació al Mirador del Museu del Gas. 

Al llarg de tota la setmana s'han dut a terme activitats, visites guiades i un espectacle amb l'objectiu de divulgar el món científic i explicar què són els gasos, com es formen i quins usos tenen. Segons han explicat fonts d'aquest equipament es calcula que hi han pres part un total de 200 persones.