Joan Castaño renuncia a l'acta de regidor de Sant Celoni per motius de salut

El cartipàs municipal es reorganitza per reforçar el manteniment de l’espai públic i el canvi de model de recollida de residus

Joan Castaño en el moment de presentar la seva renúncia com a regidor al ple de Sant Celoni.
Joan Castaño en el moment de presentar la seva renúncia com a regidor al ple de Sant Celoni. | YouTube Aj Sant Celoni
26 de juliol de 2024, 12:10

Joan Castaño ha presentat la seva renúncia com a regidor del PSC de l'Ajuntament de Sant Celoni en el ple municipal celebrat aquest dijous. La renúncia de Joan Castaño es deu a motius de salut que l'obliguen a centrar els seus esforços en cuidar-se. Durant aquesta legislatura, Joan Castaño ha estat al capdavant del Comissionat d'eficiència i recursos.

En la seva intervenció, Joan Castaño ha assegurat que ha pres la decisió de deixar el consistori "amb el convenciment d'haver fet la meva part dels deures i d'haver traspassat, des de la modèstia i humilitat, tot el meu bagatge, la meva experiència i el meu coneixement” i amb la tranquil·litat que després d'un any de govern, "a Sant Celoni i La Batllòria tenim un govern i, sobretot un alcalde, molt sòlids. Un alcalde que té perfectament assumit el seu rol i que ha adquirit l'experiència necessària per combinar autoritat, diàleg i compromís.”

Coincidint amb aquesta renúncia, l’Equip de Govern ha anunciat la reorganització del cartipàs municipal per assolir un doble objectiu: reforçar la gestió del manteniment de l’espai públic i afrontar amb força el canvi de model de recollida de residus previst per l’any vinent. La nova organització entrarà en funcionament dilluns vinent.

Joan Castaño, que va ser alcalde socialista de Sant Celoni en els períodes 1989 al 2007 i del 2011 al 2015, ja va presentar en una primera ocasió la renúncia com a regidor el gener de 2016. Apartat de la política des de llavors, es va presentar a les eleccions municipals del maig de 2023 fent tàndem amb Eduard Vallhonesta, l'actual alcalde de Sant Celoni fruit de l'acord polític amb Alternativa.

 

Arxivat a