
Turistes francesos a Hostalric. Foto: Aj. Hostalric
Hostalric segueix apostat fort pel seu patrimoni històric i arquitectònic i aquest cap de setmana han rebut la visita vde cent-cinquanta persones de nacionalitat francesa, especialment interessades pel castell. Cada cop són més les peticions que es reben a Hostalric per part de tour operadors i agències de viatges per tal de complementar la visita al patrimoni històric i arquitectònic amb un tast de la gastronomia local a la Domus.
En aquest sentit, aquest mes de novembre, i de la mà del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, s’ha rebut un grup d’operadors alemanys que s’han interessat en conèixer els atractius turístics d’Hostalric i l’oferta de la Domus Sent Soví. Per altra part, el proper divendres 27 de novembre, representants de la Domus Sent Soví assistiran a la reunió del projecte RIS3CAT de gastronomia, on la Domus hi participa en la línia gastronòmica (liderada per la Universitat de Girona) i en la de turisme (liderada per la Universitat de Girona). La RIS3CAT és la resposta de Catalunya a l’exigència de la Comissió Europea que els estats i les regions de la UE elaborin estratègies de recerca i innovació per a l’especialització intel·ligent.