«Tercera posició amb gust de victòria» d'Aleix Fàbregas a la Duatló Ciutat de Vic

Redacció
07 d'abril del 2013
Aleix Fàbregas, aquest diumenge a la Duatló Ciutat de Vic.
Aleix Fàbregas, aquest diumenge a la Duatló Ciutat de Vic. | Adrià Costa
Aleix Fàbregas, aquest diumenge a la Duatló Ciutat de Vic. Foto: Adrià Costa

Aleix Fàbregas ha aconseguit aquest diumenge la tercera posició a la Duatló Ciutat de Vic. “És un podi amb gust de victòria” ha explicat l'atleta de Ripoll ja que, malgrat no repetir el triomf del 2012, s'ha tret l'espina de les males sensacions de la Duatló de Vallfogona i la Batega al Bac de Planoles.

L'igualadí Roger Roca (CERR Igualada), campió del món de l'especialitat el 2011, s'ha endut la victòria a la prova vigatana gràcies al domini en els dos trams de running –7 i 3,5 quilòmetres, respectivament-. Ha arribat a la meta amb un temps d'1:30:23, amb 24 segons d'avantatge respecte l'olotí Nan Oliveras (Wild Wolf Cidade de Lugo) i 50 segons sobre Fàbregas (Esportiu Ripoll).

El duatleta ripollès només ha pogut ser cinquè en el primer tram, a quasi un minut i mig de Roca. Tanmateix, el pas a la bicicleta ha suposat un punt d'inflexió i ha aconseguit ser el més ràpid en un circuit de 34 quilòmetres. Juntament amb Oliveras ha atrapat el líder a vuit quilòmetres de la darrera transició on l'igualadí ha tornat a imposar la seva llei per endur-se la victòria en una cursa amb 458 participants.

Galeria de fotos 2013 (Adrià Costa)

Galeria de fotos 2012 (Adrià Costa)

Resultats Duatló Ciutat de Vic