El PP no serà finalment a Ripoll

Els popular organitzaran l'acte de la Diada a favor de la unitat d'Espanya a la plaça del Rei de Barcelona

Redacció
06 de setembre del 2013
El Partit Popular no desembarcarà finalment a Ripoll en motiu de la Diada Nacional. La formació d'Alícia Sánchez-Camacho evitarà sortir de l'àrea metropolitana i celebrarà l'acte a favor de la unitat d'Espanya a la plaça del Rei de Barcelona. Cal recordar que des de l'Ajuntament de Ripoll ja s'havia avisat que era quasi impossible que se celebrés per la gran quantitat d'actes previstos, entre els quals la presència del president Artur Mas.

"El pròxim 11 de Setembre celebrarem un acte propi per donar un missatge d'esperança a tots els catalans que també se senten espanyols", ha assegurat avui Sánchez-Camacho. "I ho farem perquè tots ells sàpiguen que tenen un referent en un partit moderat, que sap prioritzar i que vol una Catalunya forta en la casa comuna, que és Espanya", ha afirmat.

A l'acte en qüestió –que inicialment s'havia de fer en un "indret històric" com Ripoll o Poblet- hi participarà la cúpula del partit, diputats, alcaldes i regidors, en un intent per presentar-se com a l'alternativa a la "fractura i la divisió" que creu que promou Artur Mas.