El Barça no se'n surt ni amb remuntada exprés

Els blaugrana perden contra el Vila-real (3-5) en un altre partit decepcionant a Montjuïc

Els jugadors del Vila-real celebrant la maneta al Barça
Els jugadors del Vila-real celebrant la maneta al Barça | VillarrealCF
27 de gener del 2024
Actualitzat a les 20:48h
Situació límit a Can Barça. Els blaugrana han perdut contra el Vila-real a Montjuïc (3-5) i pràcticament s'acomiaden de la Lliga en una setmana nefasta en què també han vist com queia la Copa del Rei. Totes les mirades apunten a Xavi Hernández pel mal joc de l'equip i ja no està clar que pugui acabar la temporada a la banqueta.

El Vila-real ha vençut amb autoritat, però el resultat podria haver estat una golejada escandalosa si no fos per la correcta actuació del VAR. Els blaugrana han dominat la primera part, però els groguets s'han endut totes les dianes. Cada cop que s'han apropat a porta han aprofitat per disparar, amb tres encerts (dos dels quals anul·lats).

L'intent de reacció del Barça després de la sortida de vestidors s'ha vist frustrat ben d'hora, quan al minut 54 un error de Cancelo ha deixat l'exblaugrana Ilias sol davant Iñaki Peña, al qual ha driblat sense massa complicacions i ha remat a porteria buida. Ara sí, però, els catalans han reaccionat bé sis minuts després amb el gol de Gündogan després d'una bona jugada d'atac.

A partir d'aquí, remuntada exprés. Pedri ha caçat un rebot dins l'àrea per posar l'empat al marcador vuit minuts després del primer gol. I, al 71, una centrada de Gündogan ha acabat amb pròpia porta del Vila-real gràcies a l'actuació indirecta d'Araujo. A última hora, un gol dels groguets ha tornat a empatar el partit. Un penal a favor del Barça semblava ser l'oportunitat final per guanyar, però el VAR l'ha anul·lat. Al temps afegit, el Vila-real ha marcat el quart i el cinquè i ha sentenciat el partit.