​Els regidors de Junts a Sant Feliu rectifiquen: «Hem decidit continuar»

Dos dels tres regidors que van dimitir tornaran al càrrec

Nil Port i Gemma Grabulosa, al costat del cap de llista de Junts a Sant Feliu, Quim Andrés
Nil Port i Gemma Grabulosa, al costat del cap de llista de Junts a Sant Feliu, Quim Andrés | Junts per Sant Feliu
Nació
11 d'octubre del 2023
Actualitzat a les 17:38h
Els regidors de Junts per Sant Feliu de Pallerols que van dimitir fa poc més d'una setmana han rectificat i seguiran a l'oposició. Ho faran dos dels tres càrrecs que van presentar la dimissió. Nil Port i Gemma Grabulosa han anunciat en un nou comunicat que continuaran. Qui no ho farà és Quim Andrés, cap de llista del partit a les passades eleccions municipals.

"Després de nombroses mostres de suport per part de veïns i veïnes, i escoltar les seves opinions i inquietuds, hem decidit continuar sent regidors a l'Ajuntament", afirmen Port i Grabulosa en el comunicat difós aquest dimecres a la tarda. "Ens fem càrrec de la necessitat de mantenir viva la representació del nostre espai polític", afegeixen.

 


Port i Grabulosa, juntament amb Quim Andrés, van dimitir en bloc el passat dilluns 2 d'octubre per discrepàncies amb l'actual equip de govern d'ERC. Els tres regidors de Junts a l'oposició van argumentar la seva dimissió per la "falta de transparència" per part de l'actual govern municipal. Una acusació que els actuals responsables de l'Ajuntament van desmentir en un comunicat al cap de poques hores.

Amb la reincorporació de dos dels regidors de Junts que havien dimitit, quedarà un càrrec per omplir que haurà de cobrir-se a través de la llista electoral que el partit va presentar a les passades eleccions del mes de maig. Segons la llista, el número quatre és Antoni Moltó. Si Moltó no accepta el càrrec, s'haurà d'anar preguntant segons l'ordre de la llista fins que un dels membres de la candidatura accepti ser regidor.